HerNews.gr
Διεθνή

Χάρι – Μέγκαν: Ο βασιλιάς Κάρολος απαντά για πρώτη φορά στο αν θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους

Εν μέσω των μαχών υγείας του Βασιλιά Κάρολου Γ’ και της Κέιτ Μίντλετον , οι επιχειρήσεις της βρετανικής μοναρχίας επιβλέπονται από μέλη του προσωπικού. Πρόσφατες σημαντικές αλλαγές στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας επηρεάζουν άμεσα τον πρίγκιπα Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Οι εκτενείς βιογραφίες του ζευγαριού αντικαταστάθηκαν από ένα συνοπτικό κοινό βιογραφικό, ενώ τα προφίλ του Άρστι και της Λίλιμπετ αφαιρέθηκαν εντελώς.

Ωστόσο, έχει επιστήσει την προσοχή σε μια δήλωση στον ιστότοπο, που θυμίζει εκείνη που εξέδωσε η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης παραίτησης του Χάρι και της Μέγκαν.

Ενώ αναγνώρισε τη διαρκή συμμετοχή του Χάρι και της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια, ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε κατηγορηματικά την άρνηση του ίδιου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ να τους δεχτεί ξανά ως εργαζόμενα βασιλικά μέλη. Αυτή η απόφαση έρχεται εν μέσω αναφορών που υποδηλώνουν το πιθανό ενδιαφέρον του Χάρι για έναν βασιλικό ρόλο μερικής απασχόλησης λόγω οικογενειακών ασθενειών.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά θα παραμείνουν αγαπημένα μέλη της οικογένειας», ανέφερε η δήλωση του βασιλιά Κάρολου.

Ο Χάρι δεν αναμένεται να επιστρέψει

Ο βασιλικός ειδικός Tom Quinn επιβεβαίωσε από πηγές του παλατιού ότι δεν υπάρχει προβλέψιμη επιστροφή για τον Χάρι και τη Μέγκαν στα βασιλικά καθήκοντα. Παρά τις μακροχρόνιες ελπίδες του ζευγαριού, η προοπτική μειώνεται καθώς οι ανώτεροι βασιλικοί βαθμοί μειώνονται.

«Τόσο η Μέγκαν όσο και ο Χάρι εξακολουθούν να ελπίζουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να τους ζητηθεί να γίνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας με τους δικούς τους όρους – είναι μια πιθανότητα που μειώνεται γρήγορα, αλλά το ζευγάρι έχει μιλήσει για αυτό εκτενώς και το γεγονός ότι οι ανώτεροι βασιλικοί αριθμοί είναι σοβαρά αυτή τη στιγμή αναζωπύρωσε τις ελπίδες τους», σημείωσε ο Quinn.

«Όπως καταλαβαίνω από τις επαφές του παλατιού, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους αν πιστεύουν ότι θα κληθούν να επιστρέψουν με οποιονδήποτε τρόπο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος οι μεθυσμένοι οδηγοί: Δωρεάν ταξί για να γυρίσουν σπίτι όσοι είναι σε κατάσταση μέθης

HerNews ka

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεσπά: Ακούμε μόνο «μπλα, μπλα» για το κλίμα

Her News

Adele: Αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια – «Μου σήκωσαν ολόκληρο το σώμα από το πάτωμα»

HerNews ka