HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Αντωνά: «Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Άρη Σοϊλέδη»

Το απόγευμα της Δευτέρας 8/4 έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση ότι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα η είδηση ότι το ζευγάρι που ετοιμαζόταν εδώ και καιρό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισε να χωρίσει, γνωστοποιήθηκε από το ρεπορτάζ του zappIT με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

Την Τρίτη 9/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Μαρία Αντωνά, με τον συνεργάτη της, Κώστα Φραγκολιά ο οποίος θα ήταν κουμπάρος του ζευγαριού, να επιβεβαιώνει την είδηση.

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους», αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς.Μαρία Αντωνά: Ο Άρης Σοϊλέδης δεν την αφήνει να «αγιάσει» - «Πώς γίνεται  κάθε φορά που...» - ZnewsΟ γάμος που…δεν έγινε ποτέ

«Τίποτα δεν έγινε παιδιά, είμαστε τέλεια, είμαστε υπέροχα δεν θα αργήσει πάρα πολύ, όλα είναι καλά και υπέροχα, θα έρθει σύντομα. Έχουμε βρει δύο νυφικά…εκκλησία νομίζω έχει το κέντρο, που έχουμε διαλέξει μέσα», δήλωνε η Μαρία Αντωνά για την αναβολή του γάμου τους.

«Σύντομα θα γίνει. Έχουμε κλείσει ημερομηνία, θα την μάθετε σύντομα. Δεν την λέμε ακόμα. Αρκετοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι. Κάμερες μέσα δεν θέλουμε, ούτε στο πάρτι. Απέξω μπορεί να είναι, να μιλήσουμε ναι», δήλωνε από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης.

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκάλυψη έκπληξη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

HerNews ka

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα πως θα ήμουν ψύχραιμη με τον θάνατό του αλλά…»

HerNews ka

Νίκος Κοκλώνης: Όσα αποκάλυψε για το Fame Story – «Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision»

HerNews ka