HerNews.gr
Social News

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι;

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zappIT  και του Γιώργου Σκρομπόλα, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς σήμερα προχώρησαν σε αιφνίδιες κίνησεις που μαρτυρούν τον χωρισμό τους.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης διέγραψαν τις τελευταίες ώρες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Τότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους | in.grΠληροφορίες κοντά στο ζευγάρι φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά στο ίδιο δημοσίευμα, όμως αφήνεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είχε δηλώσει πρόσφατα η Μαρία Αντωνά για το διάστημα που βρισκόταν στο Survivor.

Σε άλλη συνέντευξή της πρόσθεσε: «Μου είχε λείψει, νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».Μαρία Αντωνά: Ο Άρης Σοϊλέδης δεν την αφήνει να «αγιάσει» - «Πώς γίνεται κάθε φορά που...» - ZnewsΟ γάμος που…δεν έγινε ποτέ

«Τίποτα δεν έγινε παιδιά, είμαστε τέλεια, είμαστε υπέροχα δεν θα αργήσει πάρα πολύ, όλα είναι καλά και υπέροχα, θα έρθει σύντομα. Έχουμε βρει δύο νυφικά…εκκλησία νομίζω έχει το κέντρο, που έχουμε διαλέξει μέσα», δήλωνε η Μαρία Αντωνά για την αναβολή του γάμου τους.

«Σύντομα θα γίνει. Έχουμε κλείσει ημερομηνία, θα την μάθετε σύντομα. Δεν την λέμε ακόμα. Αρκετοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι. Κάμερες μέσα δεν θέλουμε, ούτε στο πάρτι. Απέξω μπορεί να είναι, να μιλήσουμε ναι», δήλωνε από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης.

Μαρία Αντωνά: «Δεν μπορώ να πω ότι με πίκρανε που δεν θα βρίσκομαι στη νέα ομάδα της Μπέττυς Μαγγίρα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Αμανατίδου: Ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της σχέση!

HerNewskl

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: «Τίτλοι τέλους» για το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

HerNews ka

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξηγεί τι σημαίνει το logo του Ιδρύματός της “Ioanna Paliospirou Foundation”

HerNews ka