HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Joker Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ & ξέσπασε φρενίτιδα – Πάνω από 4 εκατ. προβολές

Μετά την πρωτοποριακή επιτυχία του ” Joker ” του 2019 , ο σκηνοθέτης Todd Phillips πρόκειται να μαγέψει το κοινό για άλλη μια φορά με το πολυαναμενόμενο σίκουελ, ” Joker: Folie à Deux “. Η συνέχεια βλέπει την επιστροφή του Joaquin Phoenix ως αινιγματικό Arthur Fleck/Joker και εισάγει τη Lady Gaga σε έναν καθηλωτικό ρόλο ως Harley Quinn.

Εν όψει της φθινοπωρινής κυκλοφορίας της ταινίας, αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ, προκαλώντας ενθουσιασμό και εικασίες μεταξύ των θαυμαστών και των σινεφίλ.

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν αυστηρά φυλαγμένες, το μουσικό είδος του σίκουελ έχει επιβεβαιωθεί, μια κίνηση που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη διάσημη μουσική καριέρα της Lady Gaga . Ο συναρπαστικός τίτλος της ταινίας, ” Folie à Deux “, υποδηλώνει μια εστίαση στην κοινή ψύχωση μεταξύ του Joker και της Harley Quinn, υποσχόμενος μια βαθιά βουτιά στην περίπλοκη σχέση τους και στις ατομικές ψυχολογίες τους.

Αυτή η σκηνοθεσία υποδηλώνει ότι το “Joker: Folie à Deux” θα εξερευνήσει νέους δρόμους, ξεχωρίζοντας από τον προκάτοχό του και άλλα κινηματογραφικά εγχειρήματα της DC , δημιουργώντας το δικό του μοναδικό χρονοδιάγραμμα.

Η αυθεντική ταινία «Τζόκερ» μαγνήτισε το παγκόσμιο κοινό, κερδίζοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office και εξασφάλισε μια θέση ως η ταινία με την υψηλότερη εισπρακτική βαθμολογία όλων των εποχών. Η κριτική του αναγνώριση τονίστηκε από πολλά βραβεία και  υποψηφιότητες,  συμπεριλαμβανομένων 11 βραβείων Όσκαρ.

Η ερμηνεία του ομότιτλου χαρακτήρα από τον Joaquin Phoenix του χάρισε ένα Όσκαρ Καλύτερης Ερμηνείας Ηθοποιού Πρωταγωνιστικού Ρόλου , ενισχύοντας την επίδραση της ταινίας στο τοπίο του σύγχρονου κινηματογράφου.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ:

Το Joker: Folie à Deux αποκαλύπτει διαφορετικά καστ και υπόσχεται ένα πρωτοποριακό κινηματογραφικό θέαμα

Το ” Joker: Folie à Deux” όχι μόνο επαναφέρει γνωστά πρόσωπα όπως η Zazie Beetz, η οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως γειτόνισσα του Arthur, Sophie Dumond, αλλά εισάγει επίσης ένα υπέροχο καστ νεοφερμένων. Μεταξύ αυτών είναι οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey και Jacob Lofland , προσθέτοντας βάθος και ποικιλομορφία στη σύνθεση των χαρακτήρων της ταινίας.

Πότε βγαίνει το Joker 2;

Προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024 , οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνεχή εξέλιξη ενός από τους πιο εμβληματικούς κακούς του κινηματογράφου και την ταραχώδη σχέση του με τη Harley Quinn. Το «Joker: Folie à Deux» υπόσχεται όχι απλώς μια συνέχεια της ιστορίας του Άρθουρ Φλεκ, αλλά ένα θέαμα μουσικής και δραματικής όψης που στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τα όρια των διασκευών κόμικ.

Joker: Folie á Deux: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sex and the city: 4 Πράγματα που μας δίδαξε για τη ζωή

Her News

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

Her News

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

HerNews ka