HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Joker: Folie á Deux: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix

Αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης Todd Philips γιορτάζει την αγάπη μεταξύ του εγκληματικού ζευγαριού του Joker: Folie á Deux.

Ο Todd Philips, μοιράστηκε τρεις νέες φωτογραφίες στο Instagram με τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga να έρχονται κοντά με τους αντίστοιχους χαρακτήρες τους, τον Arthur Fleck, γνωστό και ως Joker, και τη Dr. Harleen Quinzel, επίσης γνωστή ως Harley Quinn. 

Σε μια εικόνα, ο Phoenix φαίνεται με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ του Joker ενώ στέκεται δίπλα στην Lady Gaga η οποία φοράει μια σιωπηλή εκδοχή του αταίριαστου κόκκινου και μπλε μακιγιάζ της Harley Quinn. 

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την Gaga να χαμογελά καθώς ακουμπά τη μύτη της με τη μύτη του Phoenix ενώ στέκονται πρόσωπο με πρόσωπο στο πλατό. Ο Phoenix κοιτάζει επίμονα στα μάτια του συμπρωταγωνιστή του, αλλά μόλις και μετά βίας χαμογελάει στην κοντινή τους συνάντηση. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Η τελική εικόνα απαθανατίζει το φανταστικό ζευγάρι να χορεύει.

«Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη. 10.4.24», έγραψε ο Phillips σε μια λεζάντα, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας.Κατά τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μια από τις πρώτες ματιές της ταινίας , δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της Gaga στο πλευρό του Phoenix. Από τότε, ο Phillips μοιράζεται με φειδώ φωτογραφίες της επερχόμενης ταινίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Τον Απρίλιο του 2023, μοιράστηκε δύο εικόνες από τους πρωταγωνιστές της ταινίας και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της παραγωγής. «Χάρη σε αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνεργείο που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Θα συρθώ σε μια σπηλιά τώρα (δωμάτιο επεξεργασίας) και θα τα βάλω όλα μαζί». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Το Folie á Deux πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, την πέμπτη επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Όταν ο Phillips γιόρτασε την τέταρτη επέτειο της πρώτης ταινίας τον Οκτώβριο, μοιράστηκε μια εικόνα του Phoenix να στέκεται στη βροχή περιτριγυρισμένος από μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων ομπρέλες.

«Πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε μια μεγάλη βόλτα. Πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Έπονται κι άλλα», έγραψε τότε.

Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

Her News

Phoebe Dynevor: Αποκαλύπτει τα συγκλονιστικά σχέδια της 3ης σεζόν του «Bridgerton»- Θα την δούμε στις οθόνες μας;

HerNews ka

«Η γη της ελιάς» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Her News