HerNews.gr
Social News

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση & το δημόσιο μήνυμα μετά την απώλεια του πατέρα της

Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, βιώνει μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν από μερικές ημέρες «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της σε ηλικία 68 ετών. 

Όπως ήταν λογικό, η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα διάλειμμα από το πολύ απαιτητικό της πρόγραμμα για τη Eurovision λόγω του δυσάρεστου γεγονότος όμως σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου επέστρεψε δυναμικά κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους για την συνέντευξη Τύπου.

Την Τρίτη 16 Απριλίου θα ακολουθήσει ένα αποχαιρετιστήριο party από την ΕΡΤ για τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή. Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Λίγες ώρες μετά, η τραγουδίστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών με διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία της για τη Eurovision, σε μερικές από αυτές μάλιστα να ποζάρει με τον διεθνή και καταξιωμένο χορογράφο Mecnun Giasar.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρίνα Σάττι θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε μετά την απώλεια του πατέρα της.

«Ευγνώμων για την αγάπη σας και όλα τα όμορφα μηνύματα που δέχομαι από εσάς τελευταία. Δείτε φωτογραφίες από τα παλιά αλλά και καινούργιες!», έγραψε στην ανάρτησή της.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Έλενα Παπαρίζου θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελληνικής επιτροπής στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: “Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει”

HerNewskl

Γιώργος Λιανός: Η μικρή του κόρη “εισβάλει” στο Survivor

Her News b

Iωάννα Τούνη: “Δε μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν είναι ντροπή”

HerNewskl