HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βούλα Πατουλίδου: «Νιώθω πιο θηλυκή από ότι παλαιότερα»

Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Βούλα Πατουλίδου.

«Τώρα νιώθω πολύ πιο θηλυκό σε σχέση με το τότε. Τη θηλυκή σου πλευρά πάντοτε την είχες απλά δεν φαινόταν στους άλλους. Όταν θέλουν να σε μειώσουν βρίσκουν πάντοτε ένα “καμένο καρφί” για να στο καρφώσουν στην πλάτη», δήλωσε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

«Πάντα μου έλεγαν να έχω χαμηλά το… φρύδι. Ήταν βάρος για το παιδί μου ότι είμαι η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου όταν ήταν μικρός μου είπε ότι φοβόταν να μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας», αποκάλυψε η Βούλα Πατουλίδου.

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο γήπεδο, είχα πάει να κάνω γυμναστική. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τον άντρα μου, περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, όπου κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω. Με τον άντρα μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, αλλά και το συμβολικό τατουάζ του γιου της.

«Η απώλεια του πατέρα μου στοιχίζει ακόμα και τώρα, ήταν «αρχοντάνθρωπος». Ο γιος μου έχει τον πατέρα μου τατουάζ, είναι κάτι συμβολικό, γι’ αυτό και δεν είπα τίποτα».

Η Βούλα Πατουλίδου κατεβαίνει υποψήφια με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές, με την ίδια να τονίζει πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα.

«Όλη η πειθαρχία και ο τρόπος ζωής μου θα βοηθήσει», είπε η Βούλα Πατουλίδου στο «MEGA Καλημέρα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Έσπασε” ο Στέλιος Ρόκκος για τον θάνατο του αδερφού του: «Έκλαψα πολύ»

HerNews ka

Survivor All Star: Αποχώρησε η Καρολίνα Καλύβα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου

Her News

Ηλίας Ψινάκης για Eurovision: «Το τραγούδι μας μου φάνηκε αίσχος. Η επιτροπή που αποφασίζει τα τραγούδια είναι μια γελοιότητα»

HerNews ka