HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Η απίστευτη σωματική μεταμόρφωση στα 60 του

Ο Τζόνι Ντεπ έχει υποστεί μια σωματική μεταμόρφωση που έχει αφήσει τους θαυμαστές του σοκαρισμένους και μπερδεμένους.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε μια πλήρη μεταμόρφωση ενόψει των 61ων γενεθλίων του, αφού φαινόταν πολύ μποέμ νωρίτερα το 2024, όπως πολλοί θαυμαστές τον περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτήν τη στιγμή σκηνοθετεί μια νέα ταινία με τίτλο Modi στο Τορίνο της Ιταλίας, η οποία αφορά τον καλλιτέχνη Modigliani.

Ο Τζόνι Ντεπ φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα να έχει ράστα, ένα σακάκι camo και ένα έμπλαστρο Che Guevara. Τα μαλλιά του ήταν επίσης πολύ πάνω από τους ώμους, υποδηλώνοντας ότι δεν τα είχε κόψει για πολύ καιρό.

Έχει αλλάξει από τότε, με τον Τζόνι Ντεπ να φτάνει τη Δευτέρα για τη μικρή πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο μιας ταινίας που ονομάζεται Jeanne Du Barry.  Έδειχνε να έχει χάσει πολύ βάρος και φορούσε ένα σακάκι Dior με φρεσκοκομμένα κοντά μαλλιά.

Γιατί ο Ντεπ έκοψε τα μακριά του μαλλιά

Φίλοι του σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος τον Ιούνιο γίνεται 61 ετών, είπαν στη Daily Mail ότι μένει στο Λονδίνο εδώ και ένα διάστημα και ότι η πόλη του ταιριάζει.

Ο ένας λέει: «Ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ επεξεργαζόταν τον Modi και ζει έναν πιο καθαρό τρόπο ζωής από ό,τι κατά καιρούς στο παρελθόν».

Πιστεύεται ότι έκοψε τα μαλλιά του πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελευταία του διαφημιστική καμπάνια Dior, καθώς είναι το πρόσωπο του πασίγνωστού αρώματος τους, Sauvage.

Ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο XV στο Jeanes Du Barry και θα μιλήσει γαλλικά, και έχει αποκαλέσει την ταινία «επιστροφή» του.

Ερωτηθείς αν ένιωθε «μποϊκοτάζ από το Χόλιγουντ» μετά από καταγγελίες ενδοοικογενειακής κακοποίησης που έκανε εναντίον του η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ, είπε ότι οι ισχυρισμοί της ήταν «απλώς φωνήεντα και σύμφωνα που αιωρούνται στον αέρα».

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να επιστρέψω και να κάνω ένα tap dance και να χορέψω το καλύτερο για εσάς, και ελπίζω να το εγκρίνετε», είπε.

«Δεν γύρισα από πουθενά», πρόσθεσε. «Δεν πήγα πουθενά».

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη δίκη τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Moss: Εξηγεί γιατί πλέον καπνίζει μόνο «περιστασιακά»

HerNews ka

Αλέν Ντελόν: Ο εμβληματικός ηθοποιός θέλει να κάνει ευθανασία

Her News b

Michael B. Jordan: Η νέα του καμπάνια είναι τόσο σέξι όσο φαντάζεσαι

HerNews ka