HerNews.gr
DECORNEWS

7 πολυτελείς χρωματικοί συνδυασμοί για έναν luxury χώρο

Υπάρχουν μερικοί πολυτελείς χρωματικοί συνδυασμοί που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να φαίνεται πλούσιος και πολυτελής. Με τις σωστές αποχρώσεις, τα διαφορετικά χρώματα μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο που θα αισθάνεται ανεβασμένο, χωρίς να κάνει το δωμάτιο να αισθάνεται μικρό ή πολύ σκοτεινό.

Οι ιδέες για τα χρώματα του δωματίου παίζουν μεγάλο ρόλο στη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας στο σπίτι σας. Οι πολυτελείς χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να ποικίλλουν από ζεστούς ουδέτερους και γήινους τόνους έως πιο κυκλοθυμικούς και σκούρους, ώστε να μπορείτε να αποτυπώσετε μια πλούσια ατμόσφαιρα χωρίς συμβιβασμούς στο προσωπικό σας στυλ.

7 πολυτελείς χρωματικοί συνδυασμοί 

Η δημιουργία ενός πολυτελούς σχεδίου εσωτερικής διακόσμησης δεν σημαίνει συμβιβασμό στη λειτουργία ή το στυλ. Αυτές οι ιδέες, συνδυάζουν το στυλ, τη χλιδή και την άνεση για να δημιουργήσουν έναν χώρο που δεν θα θέλετε ποτέ να αφήσετε.

1. Χρυσό & πράσινο

Ευμετάβλητη κρεβατοκάμαρα βαμμένη σε σκούρο πράσινο χρώμα με νότες κίτρινου και χρυσούΟι αποχρώσεις του πράσινου κυριαρχούν στις τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η ευέλικτη απόχρωση μπορεί να αισθάνεται απίστευτα πολυτελής όταν συνδυάζεται με τα σωστά χρώματα – και το χρυσό είναι μια τέτοια απόχρωση. Αυτός ο συνδυασμός προκαλεί μια αίσθηση μεγαλείου και κομψότητας, ιδανικό για τη δημιουργία ενός πραγματικά πολυτελούς χώρου.

2. Μονόχρωμο σχέδιο με μεικτά φινιρίσματα 

Τραπεζαρία βαμμένη μαύρη με αντίκα καφέ συρταριέρα και πολύχρωμα έργα τέχνηςΑν και αυτός μπορεί να μην είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων από μόνος του, η χρήση διαφορετικών φινιρισμάτων βαφής μαζί μπορεί να δημιουργήσει ένα αυξημένο σχέδιο. Αυτό σας δίνει την επιλογή να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο με ένα εντυπωσιακό χρώμα, ενώ εξακολουθείτε να έχετε κάποιο στοιχείο αντίθεσης. Ένας τρόπος για να αναβαθμίσετε ένα δωμάτιο από κοσμικό σε κάτι πιο λαμπερό μπορεί να είναι η συνετή χρήση μπογιάς και φινιρίσματος.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποκτήσετε το σωστό χρώμα. Η μετάβαση από μια ουδέτερη σε μια πιο βαθιά και πιο σκούρα απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει μια μαγική μεταμόρφωση.

3. Αποχρώσεις κοσμημάτωνΜωβ σαλόνι, μωβ καναπές και πολυθρόναΤίποτα δεν θυμίζει πολυτέλεια όπως οι αποχρώσεις κοσμημάτων – ο συνδυασμός δύο ή τριών από αυτές τις αποχρώσεις θα δημιουργήσει ένα ζεστό, πολυτελές σχέδιο. Οι αποχρώσεις κοσμημάτων φαίνονται πάντα πολύ πολυτελείς, χρώματα όπως το σμαραγδί, ο αμέθυστος, το μπορντό και το ζαφείρι δημιουργούν μια πραγματικά πλούσια εμφάνιση.

Μην υπερβείτε την προσπάθεια να αναμίξετε πάρα πολλούς διαφορετικούς σκούρους τόνους κοσμημάτων ταυτόχρονα. Επιλέξτε δύο που αγαπάτε και συνδυάστε τα με ένα πιο ελαφρύ ζεστό ουδέτερο για αντίθεση. Το αποτέλεσμα είναι στιγμιαία  ήσυχη πολυτέλεια. Διάφορες αποχρώσεις του μωβ δημιουργούν ένα πολυτελές σχέδιο σε ένα σαλόνι – η χρήση της πιο ανοιχτής απόχρωσης στις οροφές βοηθά το δωμάτιο να αισθάνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο, παρόλο που το κύριο χρώμα είναι σκούρο.

4. Καφέ σοκολατί & ζεστά ουδέτεραΜπάνιο βαμμένο σε καφέ σκούρο σοκολάτα με ζεστή μπεζ μπανιέραΟι τυπικές ιδέες χρωμάτων μπάνιου περιλαμβάνουν συνήθως πολλά λευκά και χρώματα όπως μπλε ή πράσινο. Αλλά αυτοί οι χώροι μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από πιο ζεστές αποχρώσεις, ειδικά αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολυτελές σχέδιο μπάνιου. Τα μπάνια βάφονται συχνά λευκά από συνήθεια, αλλά αντί για ένα κρύο, γενικό, λευκό σχέδιο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο με βαθύ απολαυστικό χρώμα σοκολάτας.

4. Blue navy & ορειχάλκινοι τόνοιnavy devol κουζίνα με πράσινους τοίχους και μακρύ τραπέζι κουζίνας με μεγάλο πολυέλαιοΣε έναν χρωματικό συνδυασμό κουζίνας, η εισαγωγή μιας αίσθησης πολυτέλειας μπορεί να προέλθει από το σωστό συνδυασμό χρωμάτων και υλικού. Η δημιουργία ενός πολυτελούς χρωματικού συνδυασμού συχνά περιλαμβάνει την ενσωμάτωση από πλούσιες, βαθιές αποχρώσεις και μεταλλικές πινελιές, όπως το μπλε ναυτικό και ο ορείχαλκος.

6. Ανακατέψτε διαφορετικές ουδέτερες αποχρώσειςΜπεζ κρεβατοκάμαρα με ανάγλυφο ριχτάρι και λευκά κλινοσκεπάσματαΑν και οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι συνδέονται συχνά με πιο κορεσμένες αποχρώσεις, η διακόσμηση με ουδέτερα μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική. Αντί να δημιουργήσει ένα σχέδιο που να φαίνεται δραματικό και πολυτελές, δημιουργεί μια πιο ήρεμη, συγκρατημένη αίσθηση πολυτέλειας. Η ανάμειξη μιας σειράς ουδέτερων τόνων είναι το κλειδί για την επίτευξη μιας γαλήνιας αίσθησης πολυτέλειας. Αναμειγνύοντας μπεζ, γκρι και άλλες σιωπηρές αποχρώσεις, τονίζετε διακριτικούς τόνους, προσθέτοντας ηρεμία και κομψότητα στο δωμάτιο.

7. Μαύρο & καφέΗ τραπεζαρία είναι βαμμένη σε σκούρο καφέ με μαύρες πινελιέςΜόλις ένας αμφιλεγόμενος συνδυασμός χρωμάτων, το μαύρο και το καφέ, όταμ χρησιμοποιούνται μαζί μπορούν να δημιουργήσουν έναν πραγματικά πολυτελή χώρο. Οι ζεστές, καφέ αποχρώσεις του μελιού, της καραμέλας και της σοκολάτας θα φέρουν ζεστασιά και άνεση στα σπίτια μας, δημιουργώντας άνετους, πολυτελείς εσωτερικούς χώρους που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις. 

Ιδανικές για χρήση σε σχέδια «ολόκληρα» τόσο σε σύγχρονο όσο και σε παραδοσιακό περιβάλλον, αυτές οι απολαυστικές αποχρώσεις λειτουργούν πολύ καλά σε ένα δωμάτιο γεμάτο χρώματα ως εναλλακτική λύση στο λευκό, το γκρι ή την πέτρα. Αντιπαραθέστε τα με πιο βαθύ καφέ και μαύρο για να δημιουργήσετε ένα σαγηνευτικό, εκλεπτυσμένο εσωτερικό.

Φιλικές προς τα παιδιά ιδέες διακόσμησης μπάνιου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φυτά εσωτερικού χώρου: Έτσι θα ομορφύνεις το σπίτι σου

Her News

4 ατάκες για να βάλεις σε πίνακα

Her News

Πράγματα που ξεχνάτε να καθαρίσετε στο σπίτι

Her News