HerNews.gr
DECORNEWS

Φιλικές προς τα παιδιά ιδέες διακόσμησης μπάνιου

Τα μπάνια είναι φτιαγμένα για όλους, αλλά υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που τα παιδιά προτιμούν να βλέπουν στους χώρους τους και τα οποία οι ενήλικες μπορεί να μην δίνουν προτεραιότητα.

Τα παιδικά μπάνια θα πρέπει να αισθάνονται κατάλληλα για τον σκοπό τους, αλλά να απολαμβάνουν διασκεδαστικές ιδιότητες που φέρνουν χαρά. Ο στόχος: ενθουσιάστε τα παιδιά για να προετοιμαστούν κάθε μέρα ή να χαλαρώσουν για ύπνο.

Ενώ οι ενήλικες μπορεί να αναζητήσουν διακόσμηση και χρώματα που τους βοηθούν να χαλαρώσουν για το σχεδιασμό του μπάνιου τους , παιχνιδιάρικα χρώματα, δυναμωτικά σχήματα και υφές και ταπετσαρίες ή παιχνίδια που τους ενθαρρύνουν να πιστέψουν είναι όλα ναι όταν ονειρεύεστε ένα μπάνιο ή χώρο ντους για ένα παιδί.

Παρακάτω είναι μερικές διαφορετικές επιλογές που πασπαλίζουν με λίγη (έως πολύ) σχεδιαστική μαγεία.

1. Εξατομικευμένες πινελιέςΜπάνιο με μπλε μοτίβο κουρτίνας μπάνιου και γράμματα αλφαβήτου σε πλακάκιΈνας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να κάνετε το μπάνιο να αισθάνεται σαν τον προσωπικό χώρο του παιδιού σας είναι μέσω της εξατομίκευσης. Αυτό θα μπορούσε να είναι μέσω πετσετών κεντημένων με τα αρχικά τους ή που παρουσιάζονται μέσω τοιχογραφιών ή πινακίδων ονόματος. Δεν χρειάζεται βαριά εργασία, αλλά θα τους δώσει κάτι που το χαρακτηρίζει ως το μπάνιο τους.

2. Αξιολάτρευτα καλάθια

Παιδικό μπάνιο με περίεργα καλάθια αποθήκευσης σε ανοιχτό ράφι ντουλαπιώνΓια να μαλακώσετε ένα τυπικό μπάνιο ενηλίκων, χαριτωμένα καλάθια με πρόσωπα ζώων ή χαρούμενα μοτίβα τυπωμένα πάνω μπορούν να επηρεάσουν. Δεν είναι μόνο αυτά τα φιλικά διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά είναι ιδανικά για να αποθηκεύσετε παντόφλες, ρόμπες, πετσέτες και άλλα απαραίτητα. Τοποθετήστε τα κάτω από νεροχύτες ή αφήστε τα να κάθονται πάνω από τα ράφια.

3. Παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες 

Μπάνιο με ταπετσαρία με σχέδια και ροζ κρεμάστρα για πετσέτεςΤα παιδικά μπάνια μπορούν επίσης να είναι γαλήνιοι χώροι. Εάν αναζητάτε μόνο μία ή δύο μικρές λεπτομέρειες που θα δώσουν ένα παιχνιδιάρικο πλεονέκτημα, δοκιμάστε μια ιδιαίτερη κρεμάστρα για πετσέτες. Προσθέστε μερικά ακόμη πολύχρωμα χαρακτηριστικά για να κάνετε το δωμάτιο να λάμπει, όπως λουλούδια, έργα τέχνης ή πολύχρωμα δοχεία.

4. Χρωματιστή μπαταρία μπάνιου

Floral ταπετσαρία στο μπάνιο με φωτιστικάΑναζητάτε άλλες επιλογές εκτός από τις κουρτίνες μπάνιου και τα χαλάκια μπάνιου για να δώσετε μια πιο παιδική πινελιά; Ρίξτε μια ματιά στην τρέχουσα βρύση και τις λαβές. Εάν ο χώρος είναι επί του παρόντος φορτωμένος με μέταλλα και πιο εκλεπτυσμένα φινιρίσματα, αλλάξτε τα με χρώματα νέον ή παστέλ αποχρώσεις με γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτό μπορεί να γίνει και για φωτιστικά, χερούλια ντουλαπιών και σχάρες για πετσέτες.

5. Αντίθεση χρωμάτων

Μπλε ντους με κίτρινη σκάλα για πετσέτεςΤα μπάνια για μεγάλους συνήθως διαθέτουν χρωματικές παλέτες που συνδυάζονται αρκετά απρόσκοπτα. Για να βάλετε μια παιδική ανατροπή σε αυτό (ή ακόμα και μια ανατροπή που απλά ικανοποιεί ένα εσωτερικό παιδί), συνδυάστε συμπληρωματικά ή σχεδόν συμπληρωματικά χρώματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι το έντονο μπλε με κίτρινες ή πορτοκαλί πινελιές ή ένα πράσινο μπάνιο με ροζ λεπτομέρειες. Φέρτε χρώματα έμφασης μέσα από σκάλες για πετσέτες ή σχάρες, ντουλάπια και σκαμπό.

6. Χαριτωμένα χαλάκια μπάνιουΜπλε ντουλάπι μπάνιου με παιχνίδια γύρω από τη μπανιέραΑντικαταστήστε το κουρελιασμένο, υπερβολικά χρησιμοποιημένο πατάκι μπάνιου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον χώρο των παιδιών σας με κάτι που κάνει δήλωση. Αυτά τα αδιάβροχα χαλιά είναι κατασκευασμένα για αυτό το περιβάλλον, αλλά είναι κάτι περισσότερο από ένα λειτουργικό κομμάτι. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφυσήσετε κάποια προσωπικότητα, χιούμορ ή σχέδιο. Η αντιστοίχιση της παλέτας χρωμάτων είναι πάντα ένα καλό σχέδιο, αλλά η εύρεση ενός χαλιού που κάνει αντίθεση μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστική.

Μικρές προσθήκες στη ντουλάπα σας που θα την μεταμορφώσουν στον «απόλυτο παράδεισο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Alicia Keys και ο σύζυγός της μας ξεναγούν στο σπίτι τους

Her News

Πώς να βγάλετε το foundation από τα ρούχα σας

HerNews ka

Μικροσκοπικό σπίτι χαρίζει απλόχερα στυλ και εργονομία

Her News b