HerNews.gr
Social News

Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ – «Ποια είναι αυτή;»

Η Μέγκαν Φοξ έδειξε το “γυμνό” της πρόσωπο στο Instagram την Τετάρτη, ενώ ετοιμαζόταν να εφαρμόσει τη θεραπεία μαλλιών της και τα extension της μετά το Coachella.

Φαινόταν μόνο να φοράει lip gloss στα γεμάτα χείλη της καθώς το δέρμα της έλαμπε χωρίς βάση makeup.

Στη selfie που δημοσίευσε από τον καθρέφτη της, η Μέγκαν Φοξ φορούσε ένα σουτιέν και ένα καρό παντελόνι που μοιάζει με πιτζάμα.Μέγκαν ΦοξΗ καλλονή δίχασε τους θαυμαστές της στην ενότητα σχολίων καθώς αρκετοί δεν την είχαν δει ποτέ χωρίς το συνηθισμένο της μακιγιάζ.

«Ποια είναι αυτή;» έγραψε κάποιος στον οποίο ένας χρήστης απάντησε: «Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που δεν κρύβεται πίσω από το μακιγιάζ».Μέγκαν Φοξ«Είναι ακριβώς επειδή είναι η πρώτη φορά που την βλέπεις χωρίς μακιγιάζ. Αλλά είναι αυτή και από τη φύση της είναι όμορφη», έγραψε ένας άλλος.

«Μου αρέσει αυτή η φωτογραφία. Είναι τόσο αληθινή. Χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτό!».Μέγκαν ΦοξΠέρα από το να εκφράζεται με ειλικρίνεια στα social media, η Μέγκαν Φοξ ήταν πρόσφατα ειλικρινής για τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής  που έχει υποβληθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «Call Her Daddy» τον Μάρτιο, η σταρ του «Teenage Mutant Ninja Turtles» αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική στήθους πριν γυρίσει τη δεύτερη ταινία «Transformers».

«Τα έβαλα να τα ξαναφτιάξω αφού τελείωσα τον θηλασμό των παιδιών μου», εξήγησε η ηθοποιός – που έχει τρία παιδιά  με τον πρώην σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Μέγκαν Φοξ«Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν στις αρχές των είκοσι μου», πρόσθεσε η Μέγκαν Φοξ, εξηγώντας ότι οι θαυμαστές την κατηγόρησαν ότι έκανε «έξι, επτά, οκτώ χειρουργικές επεμβάσεις ρινοπλαστικής».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επίσης μπότοξ και filler, αν και απέφυγε τα «νήματα» από φόβο ότι «θα επέμβουν» αν αποφάσιζε να κάνει λίφτινγκ.

«Δεν έχω κάνει ποτέ λιποαναρρόφηση ή διαμόρφωση περιγράμματος σώματος ή κάτι παρόμοιο», συνέχισε.

Megan Fox: Τι συμβουλεύει τις ελέυθερες γυναίκες;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η καριέρα, οι υποχωρήσεις στη σχέση τους και η Ισμήνη

Her News

#tolislovedmaria: H ιστορία αγάπης που συγκινεί στα social media εδώ και 9 χρόνια

HerNewskl

Μαίρη Συνατσάκη: «Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά»

HerNews ka