HerNews.gr
Διεθνή

Sydney Sweeney: Η «σκληρή» απάντηση στην άσχημη κριτική που δέχτηκε από παραγωγό

Ο εκπρόσωπος της Sydney Sweeney απαντά στην Carol Baum αφού η παραγωγός του Χόλιγουντ επέκρινε την εμφάνιση και τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού.

«Πόσο λυπηρό που μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ ‘αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», είπε ο εκπρόσωπος της Sydney Sweeney σε μια δήλωση στο Page Six. «Αν αυτό είναι αυτό που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και πιστεύει ότι είναι κατάλληλο να διδάξει στους μαθητές της, είναι ντροπή».

Sydney Sweeney ποζάρει δίπλα σε έναν καθρέφτη.

Κάρολ Μπάουμ.«Υπάρχει μια ηθοποιός που όλοι αγαπούν τώρα – η Sydney Sweeney», είπε η Carol Baum, σύμφωνα με την Daily Mail . «Δεν καταλαβαίνω τη Sydney Sweeney. Έβλεπα στο αεροπλάνο την ταινία της Sydney Sweeney [‘Anyone But You’] γιατί ήθελα να τη δω. Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν για αυτήν».

Η παραγωγός, που διδάσκει στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC, χαρακτήρισε την κωμωδία του 2023 «απαρατήρητη» και είπε ότι ζήτησε από τους μαθητές της να της εξηγήσουν γιατί η Sweeney τους φαίνεται «τόσο καυτή».

«Είπα στην τάξη μου: Εξήγησέ μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο καυτή;» θυμάται.

«Κανείς δεν είχε απάντηση, αλλά στη συνέχεια τέθηκε η ερώτηση: “Λοιπόν, αν μπορούσες να κάνεις την ταινία σου επειδή συμμετείχε σε αυτήν, θα το έκανες;”» πρόσθεσε η Baum.Sydney Sweeney«Είπα, “Λοιπόν, αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση… είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση να απαντηθεί γιατί όλοι θέλουμε να κάνουμε την ταινία και ποιος φεύγει μακριά από το πράσινο φως; Κανείς δεν ξέρω. Η δουλειά σου είναι να κάνεις την ταινία».

Οι θαυμαστές υπερασπίστηκαν την 26χρονη σταρ του “Immaculate” , μετά τα σχόλια της Baum που έγιναν viral στα social media.

«Η Sydney Sweeney έλαβε 2 βραβεία Emmy για υποκριτική σε ηλικία 24 ετών, παρέδωσε 2 επιτυχημένες ταινίες που είχε πρωτοσέλιδα ΚΑΙ παρήγαγε σε ηλικία 26 ετών. Η Carol Baum, χωρίς τίποτα σχετικό στο βιογραφικό της σε 30 χρόνια, θα έπρεπε να αποφύγει αυτή τη μία. Μιλώντας άσχημα για την εμφάνιση μιας αντικειμενικά ελκυστικής γυναίκας, είναι λυπηρό», έγραψε ένας χρήστης στο X.

«Τι λυπηρό να ακούς τη βετεράνο γυναίκα παραγωγό ταινιών Carol Baum να επικρίνει τη Sydney Sweeney επειδή δεν είναι όμορφη! Ο εσωτερικός μισογυνισμός κρύβεται στα λιγότερο πιθανά μέρη», έγραψε ένας τρίτος θαυμαστής.

Sydney Sweeney με πράσινο μπικίνι.Η Sydney Sweeney έγινε γνωστή με τον ρόλο της ως Κάσι Χάουαρντ στο επιτυχημένο εφηβικό δράμα του HBO “Euphoria”, στο οποίο κέρδισε ένα Emmy για εξαιρετική δευτερεύουσα ηθοποιό σε μια δραματική σειρά.

Η σταρ του “Madame Web” έλαβε επίσης υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο της στο “The White Lotus”.

Αν και το «Anyone But You» απέσπασε μικτές κριτικές, η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Glen Powell, φέρεται να κέρδισε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, και έγινε η ρομαντική κωμωδία με την υψηλότερη κερδοφορία από το «Bridget Jones’s Baby» του 2016.

Sydney Sweeney: Τα “πυρά” από γνωστή παραγωγό – «Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάρα Φέργκιουσον: Η Δούκισσα της Νέας Υόρκης διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού – Υπεβλήθη σε χειρουργείο

HerNews ka

Adele: “Μετά το Βέγκας θέλω πολύ να πάρω πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας”

HerNewskl

Φεγγάρι του Λύκου: Τι κάνει την πανσέληνο του Ιανουαρίου τόσο ξεχωριστή;

HerNews ka