HerNews.gr
Διεθνή

Megan Fox: Τι συμβουλεύει τις ελέυθερες γυναίκες;

Η Megan Fox έδωσε συμβουλές σε ανύπαντρες γυναίκες σχετικά με τους στόχους τους για το φετινό καλοκαίρι. «Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές, γιατί η συμβουλή μου είναι απλώς να μάθετε μια δεξιότητα ή να αναπτύξετε ένα χόμπι», είπε η Fox στο E! News.

«Το μόνο πράγμα που θα κάνουν (οι άντρες) είναι να σε καταπονήσουν». Συνέχισε. «Επένδυσε στον εαυτό σου», είπε στην παρουσιάστρια του The Rundown, Erin Lim Rhodes στο Revolve 2024 Festival στις 13 Απριλίου, «και μην σπαταλάς την ενέργειά σου στα αγόρια», είπε.

Η Megan Fox μοιράστηκε αργότερα ένα βίντεο από τη συνέντευξή της στο Instagram της γράφοντας: «Συμβουλές ζωής από ειδικό σε σχέσεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η Megan Fox είπε ότι ο Machine Gun Kelly είναι ο «σύντροφος ψυχής» της και είπε ότι θα παραμείνει πάντα «ένα μέρος της ζωής της». «Πάντα θα υπάρχει ένας δεσμός μαζί του, ό,τι κι αν γίνει. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια θα είναι η χωρητικότητα, αλλά πάντα θα είμαι συνδεδεμένη μαζί του με κάποιο τρόπο. Από κει και πέρα, δεν είμαι διατεθειμένη να εξηγήσω τον εαυτό μου », συνέχισε εκείνη.

Μια δήλωση σχεδόν ένα μήνα αφότου μοιράστηκε ότι το ζευγάρι έληξε τον αρραβώνα του, αν και αρνήθηκε να αναφερθεί στην τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Megan Fox και ο MGK ζουν χωριστά ενώ επιλύουν τα θέματα της σχέσης τους. Η ηθοποιός μένει στο σπίτι της στο Μαλιμπού, ενώ ο μουσικός στο κοινό τους σπίτι στο Encino, μετά την είδηση ​​της ακύρωσης του αρραβώνα τους.

Megan Fox: Διέκοψε τον αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly – «Ζουν χωριστά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Περνούσε ατέλειωτες ώρες παριστάνοντας την οικειακή βοηθό για τον Kanye West

HerNews ka

Kim Kardashian: Περιγράφει πως είναι η ζωή της ως single μαμά – «Κλαίω για να κοιμηθώ»

HerNews ka

Μαρί Σαντάλ: Με σκουλαρίκια Bulgari αξίας 11.000 ευρώ και φόρεμα Μary Katrantzou στο μνημόσυνο του τέως

HerNews ka