HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον Βουλευτή Ν. Πιερίας & επίσκεψη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες μεταξύ του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, cpt. Γιώργου Βάλλη και του Βουλευτή Ν. Πιερίας Σπύρου Κουλκουδίνα.

Η συζήτηση τους έλαβε χώρα στη Ναυπηγική Ζώνη Περάματος με στόχο την ανάλυση των αιτημάτων μας στον τομέα της ναυτιλίας. Συγκεκριμένα, θίχτηκαν τα κάτωθι ζητήματα: Η άδικη φορολόγηση σε βάρος των ναυτικών Ιδιωτικών σκαφών αναψυχής σε σχέση με τα λοιπά πλοία της εμπορικής Ναυτιλίας, η αυστηροποίηση της νομοθεσίας στην απερίσκεπτη χρήση ναυτικών φωτοβολίδων, η καταβολή επιδόματος μητρότητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στις γυναίκες ναυτικούς, καθώς και η εφαρμογή τηλεϊατρικής στα σκάφη αναψυχής και ο εξοπλισμός με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Ο κ. Κουλκουδίνας άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα του Γιώργου Βάλλη και έδειξε απο τη μεριά του ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προθυμία, προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση των αιτημάτων της Ένωσης και του προέδρου.Φιλανθρωπική εκδήλωση για προσφορά βοήθειας

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, με πρωτοβουλία του Προέδρου cpt. Γιώργου Βάλλη σε συνεργασία με το Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο διοργάνωσαν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι. Σκοπός τους η προσφορά βοήθειας σε άστεγους και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πιο αναλυτικά, δόθηκαν συνολικά 1250 ευρώ σε δωροεπιταγές για αγορές σε super market και μαναβική, που θα μοιραστούν εν όψει του Πάσχα.

«Θα ήταν τιμή μας αν η δωρεά που πραγματοποιήθηκε, αποτελέσει μια μικρή βοήθεια σε κάθε οικογένεια προκειμένου να δοθεί λίγη χαρά στις γιορτινές μέρες που έρχονται», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Η επίσκεψη του Γιώργου Βάλλη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Επίσκεψη του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, cpt. Γιώργου Βάλλη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/4/2024 στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη ΓΑΔΑ. Ειδικότερα, συναντήθηκε με τον κ. Καλογερόπουλο, Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας, προκειμένου να θίξει άμεσα προς συζήτηση το σοβαρότατο ζήτημα της παράνομης χρήσης ναυτικών φωτοβολίδων.

Το αίτημα για άμεση έρευνα εκ μέρους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όλων των πιθανών παράνομων sites, που πωλούν ναυτικές φωτοβολίδες, δίχως την τήρηση της νομοθεσίας και μην πληρώντας τις προϋποθέσεις είναι καίριας σημασίας και πρέπει να γίνει άμεσα.«Η αυστηροποίηση της νομοθεσίας σχετικά με το ποιος μπορεί να παραλάβει ναυτικές φωτοβολίδες και η επιστροφή, καταστροφή είτε ανακύκλωση των ναυτικών φωτοβολίδων μπορούν να δώσεις λύσεις στην αντιμετώπιση της υπάρχουσας κατάστασης.

Η αποφυγή περιστατικών όπως του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνόμου Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και του Μανώλη στην Κρήτη στον εορτασμό των αποκριών αποτελεί προτεραιότητα και καθήκον μας», δηλώνει ο Γιώργος Βάλλης.

«Ο κ. Καλογερόπουλος άκουσε με προσοχή τις θέσεις μας και τα αιτήματα μας και ελπίζουμε στην εξάλειψη της παράνομης χρήσης ναυτικών φωτοβολίδων», πρόσθεσε ο Πρόεδρος.

Γιώργος Βάλλης: Το φιλανθρωπικό «πρόσωπο» της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ – Δώρισε επιταγές & τρόφιμα σε 50 οικογένειες

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Εν ψυχρώ δολοφονία 50χρονου έξω από βενζινάδικο

HerNews ka

Καιρός: Τοπικές βροχές, νεφώσεις & φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες

HerNews ka

Κορoνοϊός: 3.089 νέα κρούσματα -81 νεκροί, 809 διασωληνωμένοι

Her News b