HerNews.gr
Διεθνή

Demi Moore: Όταν η μητέρα της την «πούλησε» σε έναν βιαστή για 500 δολάρια

Η Demi Moore, μια ηθοποιός με μεγάλη εκτίμηση στο Χόλιγουντ, δεν είναι γνωστή μόνο για τις αξιόλογες ερμηνείες της στην οθόνη, αλλά και για την αφοσιωμένη δέσμευσή της σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο της υπεράσπισης, ένα εξέχον ερευνητικό ίδρυμα για τον καρκίνο του μαστού τίμησε τη Demi Moore με το Βραβείο Θάρρους σε ένα γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Wilshire Hotel στο Λος Άντζελες.

Συνοδευόμενη από τη θεία της DeAnna , η οποία πάλεψε γενναία με τον καρκίνο του μαστού πριν από 18 χρόνια, η Moore δέχθηκε ευγενικά το βραβείο, ενώ υπενθύμισε με αγάπη τη δύναμη της θείας της κατά την ομιλία της αποδοχής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Αναλογιζόμενη την ουσία του θάρρους, η Demi Moore τόνισε τη βαθιά επιρροή που είχε η θεία της στη ζωή της.

«Θαυμάζω το απίστευτο θάρρος που επέδειξε η θεία μου αντιμετωπίζοντας την ασθένειά της με ακλόνητη πίστη και αφοβία», δήλωσε η ηθοποιός.

«Είναι ο φάρος της ελπίδας μου. Το θάρρος δεν είναι μοναχικό, ανήκει σε μια συλλογικότητα».

Τι άλλο είπε η Demi Moore;

Συγκινημένη από τον εγκάρδιο φόρο τιμής της, η ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο στη θεία της και αναγνώρισε τα ανεκτίμητα μαθήματα γενναιότητας που πήρε από τις εξαιρετικές γυναίκες της ζωής της.

«Αυτό το βραβείο είναι μια απόδειξη για την αδελφότητα αξιόλογων γυναικών που μου έμαθαν την αληθινή έννοια του θάρρους», κατέληξε.

Οι συγκλονιστικές παρατηρήσεις της Demi Moore για το θάρρος έχουν απήχηση βαθιά στο κοινό και τα μέσα ενημέρωσης, ρίχνοντας φως στις προκλητικές εμπειρίες ζωής της ηθοποιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Goreski (@bradgoreski)

Η Demi Moore έχει συζητήσει ανοιχτά για την ταραχώδη παιδική της ηλικία και τους αγώνες των γονιών της, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπέμεινε.

Σε μια ειλικρινή αποκάλυψη, η Demi Moore αποκάλυψε ότι η μητέρα της, θύμα εθισμού, την είχε πουλήσει σε έναν άνδρα για 500 δολάρια σε ηλικία 15 ετών, υποβάλλοντάς την σε κακοποίηση.

Παρά αυτές τις οδυνηρές αποκαλύψεις, η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη της θείας της DeAnna, πιστώνοντάς της ότι βοήθησε στο ταξίδι της προς τη συγχώρεση και τη θεραπεία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Αυτό είναι το τραγούδι- υπονοούμενο στον πρώην της!

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Ποιο είναι το νέο της επιχειρηματικό βήμα;

HerNewskl

Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδειξε ποτέ το γυμνό σώμα της σε ταινία

HerNews ka