HerNews.gr
Διεθνή

Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδειξε ποτέ το γυμνό σώμα της σε ταινία

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 ταινίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο Χόλιγουντ για δεκαετίες – ωστόσο δεν έχει κάνει ποτέ “γυμνή” εμφάνιση σε καμία από αυτές.

Κατά τη διάρκεια του νέου εξωφύλλου της με τη βρετανική Vogue, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, η 56χρονη εμβληματική ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει αποφύγει σκόπιμα να πάρει σεξουαλικούς ρόλους προκειμένου να έχει μια «καριέρα κατάλληλη για ανηλίκους».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει «κάποια αισθήματα ευθύνης απέναντι σε άλλες γυναίκες» όταν επιλέγει σενάρια, η Τζούλια Ρόμπερτς είπε ότι έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που «επιλέγει να μην κάνει».

«Ξέρεις, το να μην επικρίνω τις επιλογές των άλλων, αλλά το να μην βγάζω τα ρούχα μου σε μια ταινία ή να είμαι ευάλωτη με σωματικούς τρόπους είναι μια επιλογή που υποθέτω ότι κάνω για τον εαυτό μου», εξήγησε. «Αλλά στην πραγματικότητα, επιλέγω να μην κάνω κάτι σε αντίθεση με το να επιλέγω να κάνω κάτι».

Julia Roberts for British Vogue.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι μπορεί να έχει κληρονομήσει τη σταθερή της στάση για τον φεμινισμό από τη μακρινή ξαδέρφη της Gloria Steinem.

Παρά την ελπίδα να εμπνεύσει άλλες γυναίκες που νιώθουν πίεση να απογυμνωθούν για ταινίες, η Ρόμπερτς παραδέχτηκε ότι η βιομηχανία είναι «εντελώς διαφορετική» στις μέρες μας σε σύγκριση με την εποχή που ξεκίνησε να παίζει.

«Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο, γιατί δεν είναι η εμπειρία μου, αλλά φαίνεται πολύ διαφορετικό», εξήγησε. «Και κατά κάποιο τρόπο, φαίνεται τόσο ακατάστατο. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για να είσαι διάσημος τώρα, απλά φαίνεται εξαντλητικό».

Η Τζούλια Ρόμπερτς για τη Vogue

Η Ρόμπερτς μίλησε στο παρελθόν για την απόφασή της να κρατήσει τα ρούχα της ενώ ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας της “Duplicity” το 2009.

Όταν ρωτήθηκε αν θα άλλαζε ποτέ γνώμη, η ηθοποιός κατέστησε σαφές ότι ο ρόλος της ως μητέρα ξεπερνά κατά πολύ κάθε σενάριο που έβαζε μπροστά της.

«Ξέρεις ότι δεν είναι πραγματικά αυτό που κάνω, οπότε αν θέλεις να μου ζητήσεις να το κάνω, πρέπει να περιμένεις να μετριαστεί», είπε τότε στην Daily Mail. «Ξέρεις, ως μαμά τριών παιδιών, νιώθω έτσι».

Η Julia Robers στο Steel Magnolias.

Η Τζούλια Ρόμπερτς παντρεύτηκε τον Ντάνιελ Μόντερ το 2002 και το διαβόητο  ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο Χένρι, 16 ετών, και τα δίδυμα Φινναίο και Χέιζελ, και οι δύο 19 ετών.

Η σταρ του «Erin Brockovich» φέρεται επίσης να λέει στο ΟΚ! περιοδικό το 2007 ότι «δεν θα έκανε γυμνό σε ταινίες».

«Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση», είπε. «Το να παίζω χωρίς τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: «Περιηγηθείτε» στην έπαυλή της στο Καλαμπάσας αξίας 9 εκατ. δολαρίων

HerNews ka

Romeo Beckham: Χώρισε με την κοπέλα του λίγο αφότου έφυγε από το πατρικό του για να μείνει μαζί της

HerNews ka

Stella McCartney: Λανσάρει τη δική της vegan & clean σειρά περιποίησης!

HerNewskl