HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Τρίτο πρόσωπο πίσω από το διαζύγιό τους;

Σαν «βόμβα» έπεσε την Παρασκευή 14 Απριλίου η είδηση ότι ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 14 χρόνια γάμου.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους», έγραφε η ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.Υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους;

Το πρωί της Δευτέρας 22/4 η Χρύσλα Γεωργακοπούλου προχώρησε σε μια αποκάλυψη μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφορικά με το διαζύγιο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το -πρώην πλέον- ζευγάρι, ήταν εδώ και 1,5 χρόνο σε διάσταση, ενώ έκανε λόγο για «τρίτο πρόσωπο» στη ζωή τους, λέγοντας επίσης πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ έχουν ήδη προχωρήσει τη ζωή τους.Μάλιστα η Τατιάνα Μπλάτνικ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο διάστημα που ήταν σε διάσταση με τον γιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είχε ήδη ένα πρόσωπο στη ζωή της, το οποίο ήταν αναγνωρίσιμο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτή η σχέση δεν ευοδώθηκε.

Να σημειωθεί ότι και το 2019 είχαν κυκλοφορήσει φήμες χωρισμού για το ζευγάρι, κάτι που διαψεύστηκε αμέσως με κοινές τους εμφανίσεις. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Just the 2 of Us: Eπιστρέφει ακόμη ένα σαββατόβραδο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Her News b

O Γιώργος Καραμίχος έβγαλε “εκτός” την Κατερίνα Καραβάτου!

HerNewskl

Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο της: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

HerNews ka