HerNews.gr
Ψυχολογία

Τι είναι οι αριθμοί των αγγέλων και τι σημαίνουν;

Μπορεί να δείτε τα ίδια τέσσερα ψηφία στο ρολόι του τηλεφώνου σας όταν κοιτάζετε την ώρα, στον λογαριασμό σας καθώς πληρώνετε για το δείπνο, στον αριθμό τηλεφώνου ενός νέου φίλου στις επαφές σας ή ακόμα και σε μια διεύθυνση σπιτιού καθώς τυχαίνει να κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας. Μπορεί να ακούγεται λίγο τραβηγμένο, αλλά ορισμένοι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ορισμένα αριθμητικά μοτίβα που συνεχίζουν να εμφανίζονται τυχαία στη ζωή μας είναι στην πραγματικότητα κρυμμένα μηνύματα από το σύμπαν, γνωστά και ως αριθμοί των αγγέλων.

Τι είναι οι αριθμοί των αγγέλων;

Οι αριθμοί των αγγέλων είναι απλά επαναλαμβανόμενα αριθμητικά μοτίβα που βλέπετε τυχαία στη ζωή σας.

Είναι μια σειρά από επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως το 222, το 999 ή οι αριθμοί που έχουν μια παράξενη ακολουθία που συνεχίζει να εμφανίζεται γύρω σας, είτε είναι η ώρα στο τηλέφωνό σας είτε στο ρολόι του φούρνου σας.Αυτοί οι αριθμοί λέγεται ότι είναι σημάδια από το σύμπαν – με άλλα λόγια, είναι ένα σημάδι ότι μεγαλύτερες δυνάμεις προσπαθούν να επικοινωνήσουν κάτι σε εσάς. Σύμφωνα με τους αριθμολόγους και τους αστρολόγους, υπάρχουν ορισμένοι κοινοί αριθμοί αγγέλων που έχουν συγκεκριμένες σημασίες.

Τι κάνει τους αριθμούς των αγγέλων ξεχωριστούς;

Οι αριθμοί των αγγέλων δεν είναι απλώς οποιοιδήποτε αριθμοί – λέγεται ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Ακόμη και ο αρχαίος μαθηματικός Πυθαγόρας πίστευε στην έννοια των «μαγικών αριθμών». Σημείωσε τη μυστικιστική σημασία ορισμένων αριθμών, πιστεύοντας ότι είχαν ειδικές ιδιότητες και είχαν βαθιές συμβολικές έννοιες.

Αυτή η ιδέα έχει διαρκέσει για γενιές και είναι πλέον πιο γνωστή ως «αριθμοί αγγέλων».

Πού μπορείτε να βρείτε αυτούς τους αριθμούς;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι σχεδόν οπουδήποτε εμφανίζονται αριθμοί, μπορεί να εμφανιστεί ο ειδικός σας αριθμός, απλά πρέπει να ξέρετε για να τον αναζητήσετε.

Θα μπορούσατε επίσης να δείτε επαναλαμβανόμενους αριθμούς στην απόδειξη αγορών σας ή ίσως τα τραγούδια που εμφανίζονται στη λίστα αναπαραγωγής σας να έχουν όλα την ίδια αριθμητική διάρκεια.

Άλλα κοινά μέρη για την εμφάνιση αριθμών των αγγέλων περιλαμβάνουν:

  • Στάσεις λεωφορείων
  • ρολόγια
  • Αριθμοί λοταρίας
  • Διευθύνσεις
  • Τηλεφωνικοί αριθμοί
  • Ετικέτες τιμών
  • Πινακίδες αυτοκινήτου

Μάθετε πώς να συγχωρείτε τον εαυτό σας για να προχωρήσετε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μουσική: Γιατί πρέπει να ακούμε σε καθημερινή βάση

Her News b

3 πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι

Her News b

Νυχτερινό άγχος: Πώς να ηρεμήσετε το μυαλό σας;

Her News