HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα τα νέα για τον τραγουδιστή – Αρχίζει να ανακτά τις αισθήσεις του

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» από τις 29 Μαρτίου έπειτα από έμφραγμα και καρδιακές ανακοπές που υπέστη.

Την Δευτέρα 22/4 έγινε μια πρώτη προσπάθεια αφύπνησης του Δημήτρη Κόκοτα και οι γιατροί είναι πολύ ικανοποιημένοι όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος, ο οργανισμός του τραγουδιστή δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατά σε καταστολή που σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του.

Η διαδικασία είναι κάτι που ενδεχομένως θα κρατήσει και ως το τέλος της εβδομάδας και είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν θετικά σημάδια, καθώς να θυμίσουμε ότι είχαν γίνει ακόμη δυο προσπάθειες στο παρελθόν.

Παράλληλα οι γιατροί προχωρούν και σε νέες εξετάσεις με τις οποίες μπορούν να καταγράψουν την πλήρη κλινική του εικόνα. 

«Είναι τα πρώτα καλά νέα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Την Δευτέρα 23/4 η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» λέγοντας: «Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

«Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός», επεσήμανε. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπήρξα πάντα σε σχέσεις με επιτυχημένους άνδρες»

HerNews ka

Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ, ήμουν κολλημένη με τον MadClip»

Her News

Μαρία Μπακοδήμου: «Με τα παιδιά μου έχω τσαντιστεί πολλές φορές»

HerNews ka