HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Μουζουράκης: Η αιφνιδιαστική αποκάλυψη για τη βάπτιση της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης 23/4 τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω».

Μάλιστα μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, ο Πάνος Μουζουράκης έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με την κόρη του και «πάγωσε» τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η βάπτιση της κόρης του με τη Μαριλού Κόζαρη έχει ήδη γίνει.«Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα» , αποκάλυψε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για το πότε πρόκειται να γίνει η βάπτιση της κόρης του ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε: «Τη βάπτιση την κάναμε κιόλας».«Στην αρχή αιφνιδιάστηκα αλλά χωρίς να δημιουργηθούν ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα. Επειδή ξέρω ότι η Μαρίνα είναι πανέξυπνο πλάσμα, κάτι έχει κάνει και βλέπαμε ξαφνικά όλοι στο TikTok να τραγουδάνε το τραγούδι της», σχολίασε αναφορικά με τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για το ερωτευμένο ζευγάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Ρέβη: «Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία»

HerNews ka

Ταμίλα Κουλίεβα: Η κατάθλιψη, το διαζύγιο και τα μυστικά της «Σκοτεινής Θάλασσας»

Her News

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Μιλά για το πως βίωσε τον κορονοϊό- «Ήταν φρικτή εμπειρία, έβλεπα ανθρώπους να κάνουν απολογισμό ζωής σαν ετοιμοθάνατοι»

HerNews ka