HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Η περίεργη απαίτηση που έχει από τους βοηθούς της πριν της σερβίρουν τον καφέ της

Η Kim Kardashian παραδέχτηκε στο “Jimmy Kimmel Live!” ότι πρέπει να αφαιρέσει το χάρτινο περιτύλιγμα από το ποτήρι του καφέ της πριν τον ακουμπήσει.

«Έχετε κάποιον να βγάζει το χάρτινο περιτύλιγμα των Starbucks από τον καφέ σας επειδή μισείτε τον ήχο του χαρτονιού;» Ο Kimmel ρώτησε την Kardashian, αναφερόμενη σε φήμες που έχει διαβάσει για εκείνη στο διαδίκτυο.

Κιμ Καρντάσιαν«Ναι, είναι αλήθεια, και μισώ την αίσθηση, όπως τον ήχο», είπε η Kardashian, προσθέτοντας ότι «όποιος» είναι μαζί της θα αφαιρέσει το χάρτινο περιτύλιγμα ενώ δεν κοιτάζει.

«Δεν μπορώ να το δω να γίνεται ή να το ακούω και δεν μπορώ να το νιώθω», εξήγησε. «Όπως το χαρτόνι που απομακρύνεται από το κύπελλο είναι σαν κιμωλίες σε πίνακα  για μένα».

Διάφορες φωτογραφίες παπαράτσι, ωστόσο, δείχνουν την Kim Kardashian να κρατά με επιτυχία κύπελλα Starbucks με περιτύλιγμα από χαρτόνι.

kim kardashian drinking a coffee mugΗ συνέντευξη της σταρ του “Kardashians” έτυχε να είναι η πρώτη της από τότε που η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, “The Tortured Poets Department”, στο οποίο αναζωπύρωσε τη σχεδόν 10χρονη κόντρα της με την Kardashian σε δύο τραγούδια: “thanK you aIMee” και «Cassandra».

«Η ζωή είναι ωραία», είπε η Kim Kardashian, στον παρουσιαστή φαινομενικά παρακάμπτοντας κάθε «παρεξήγηση» που επανεμφανίστηκε από την ποπ σταρ.kim kardashian

Ο Jimmy Kimmel, επέλεξε να μην επικεντρωθεί στο beef της Kardashian με την Taylor Swift και αντ’ αυτού την ρώτησε για το νέο σουτιέν της σειράς ρούχων της.

Όπως ήταν φυσικό, οι δυσαρεστημένοι θεατές έμειναν απογοητευμένοι όταν ο οικοδεσπότης του ABC απέτυχε να διερευνήσει τη συνεχιζόμενη κόντρα , με έναν θαυμαστή να το αποκαλεί «χαμένη ευκαιρία».

Παρά το γεγονός ότι έχασε περισσότερους από 100.000 οπαδούς από την κυκλοφορία του “TTPD”, η Kardashian φαινόταν αμέτοχη στην εκπομπή. 

Kim Kardashian: Όσα δήλωσε μετά το «diss» κομμάτι της Taylor Swift

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκινεί ο Ζελένσκι στα βραβεία Grammy: Οι δικοί μας μουσικοί τραγουδούν στους τραυματίες και τα νοσοκομεία

Her News b

Kendall Jenner: Η iconic φωτογράφιση της για τον οίκο

HerNewskl

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον βασιλιά και τη βασίλισσα

HerNews ka