HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Μας δίνει την απόλυτη συμβουλή για τα ραντεβού μας

Selena Gomez

Το φθινόπωρο πλησιάζει στο τέλος του, αλλά πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να αναβαθμίσουμε την ομορφιά της βραδιάς μας. Σίγουρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σέξι άρωμα ή να βεβαιωθείτε ότι το lip gloss σας είναι τέλειο, αλλά η Selena Gomez μόλις έδωσε μια λεπτή συμβουλή για το βράδυ που θα βγείτε ραντεβού που θα χρησιμοποιούμε από εδώ και στο εξής.

Καθισμένη στην αυλή σε έναν αγώνα των Knicks με τον Benny Blanco, η Selena Gomez ταίριαξε το χρώμα των χειλιών της με το παλτό της. Ιδιοφυία; Νομίζουμε ότι ναι.

Στις 22 Απριλίου, η Selena Gomez και ο Blanco βγήκαν στη Νέα Υόρκη για ραντεβού σε έναν αγώνα των Knicks και το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν τα γυαλιστερά μπορντό χείλη του ιδρυτή της Rare Beauty. 

Το καλύτερο κομμάτι; Συντόνισε το lip gloss της με το ίδιου χρώματος δερμάτινο παλτό της. Αν και είναι δύσκολο να πει κανείς πώς έμοιαζε το υπόλοιπο ντύσιμό της, κάτω από το παλτό ήταν μια μαύρη φούστα και μπότες μέχρι το γόνατο με εφέ κροκ. Ολοκήρωσε το outfit με χρυσά τριγωνικά σκουλαρίκια κρίκους.

Η 31χρονη κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ της απλό. Επέλεξε μια μωβ σκιά ματιών που είναι μόλις εκεί και σβήνει στην άκρη της γραμμής των βλεφαρίδων της. 

Την επόμενη φορά που θα βγείτε για ραντεβού, έχετε στο μυαλό σας το κόλπο της Gomez για το ζευγάρωμα των χειλιών. Αν και δεν θα λειτουργήσει αν, για παράδειγμα, φοράτε ένα μαύρο bomber jacket —εκτός αν το μαύρο lipgloss, ένα γυαλιστερό top coat θα κάνει πάντα το κόλπο. Ωστόσο, εάν το παλτό σας είναι καφέ ή σε καφέ χρώμα όπως της Selena Gomez, προτιμήστε ένα παρόμοιο χρώμα στα χείλη ή ένα σκουρόχρωμο γκλος.

Selena Gomez: Τα πορτοκαλί Sherbet νύχια της θα γίνουν η επόμενη τάση της άνοιξης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Μας έδειξε τον τρόπο που εφαρμόζει το άρωμα της!

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Το ιδανικό beauty look στην πρεμιέρα για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής του self-tan

Her News