HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner – Timothee Chalamet: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι πρόκειται να γίνουν γονείς

Τις τελευταίες ώρες, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει το σκηνικό ενός ανεμοστρόβιλου φημών που στροβιλίζεται γύρω από την Kylie Jenner.

Οι “ψηφιακοί ψίθυροι” υποδεικνύουν μια πιθανότητα που έχει αφήσει τους θαυμαστές σοκαρισμένους: είναι η Kylie Jenner έγκυος για τρίτη φορά και ο πατέρας δεν είναι άλλος από τον αναγνωρισμένο ηθοποιό Timothee Chalamet;

Οι εικασίες άρχισαν να ενισχύονται όταν μια φωτογραφία της πρόσφατης κηδείας της μικρότερης αδερφής της Kris Jenner, που κοινοποιήθηκε για λίγο στον λογαριασμό της Kylie στο Instagram, εξαφανίστηκε από τα μάτια των οπαδών της.Η ιστορία εγκυμοσύνης της Kylie Jenner

Η λεπτομέρεια που τράβηξε τα βλέμματα; Το ντύσιμό της: μια σπορ μαύρη φόρμα, η οποία, σύμφωνα με ορισμένους οξυδερκείς παρατηρητές, είχε κάποια ομοιότητα με τα ρούχα που φορούσε κατά τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της με τη Stormi και τον Aire.

Γρήγορα, οι ακόλουθοι συνέδεσαν τις τελείες και άρχισαν να υφαίνουν έναν ιστό εικασιών γύρω από την πιθανότητα ενός τρίτου κληρονόμου στο δρόμο. Το κερασάκι στην τούρτα των φημών ήρθε με την υποτιθέμενη ταυτότητα του πατέρα – Timothee Chalamet, με τον οποίο η Kylie υποτίθεται ότι γιόρταζε την πρώτη τους επέτειο ως ζευγάρι.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η έλλειψη επίσημης επιβεβαίωσης από τους εμπλεκόμενους έχει κρατήσει το κοινό στην άκρη των θέσεων του. Η Kylie Jenner και ο Timothee Chalamet είναι ακόμα μαζί; Ορισμένες πηγές υπαινίσσονται ότι η σχέση μπορεί να είναι σε παύση, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων που έχουν προκαλέσει αποξένωση μεταξύ του ζευγαριού.

Όλα τα σενάρια

Εν τω μεταξύ, άλλοι επισημαίνουν την πιθανότητα ότι η Kylie σκέφτεται τη σόλο μητρότητα, αν και αυτό παραμένει αντικείμενο απλής εικασίας. Η αβεβαιότητα παραμένει, καθώς ούτε η Kylie Jenner ούτε ο Timothée Chalamet έχουν εκδώσει δηλώσεις που επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τις φήμες που έχουν κατακλύσει τις ψηφιακές πλατφόρμες τις τελευταίες ώρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Εν ολίγοις, η πλοκή παραμένει ένα μυστήριο τυλιγμένο στο πέπλο της σιωπής, αφήνοντας τους θαυμαστές αυτών των δύο δημοσίων προσώπων να αγωνιούν για μια επιβεβαίωση που θα μπορούσε να αλλάξει το τοπίο του Χόλιγουντ και των κοινωνικών δικτύων. Στο μεταξύ, ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία, έτοιμος να δεχθεί οποιαδήποτε εξέλιξη σε αυτή την ενδιαφέρουσα ιστορία.

Kylie Jenner: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Timothée Chalamet

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία της – Τι συνέβη;

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι αρνείται να δημοσιοποιήσει την πρωτότυπη φωτογραφία της

HerNews ka

Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος έσωσε βρέφος – Το είχαν πετάξει στα σκουπίδια μέσα σε σακούλα

HerNews ka