HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας»

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11, ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας, αυτό το δικαίωμα δε μπορεί να μου το στερήσει κανείς», ήταν μερικά από τα λόγια της κατηγορουμένης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του T-Live.

Σε άλλο σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο της κατηγορουμένης, περιέγραψε την Τζωρτζίνα ως ένα δραστήριο και πανέξυπνο παιδί και ανέφερε διάφορα περιστατικά από το πώς ήταν η κόρη της ως παιδί και πως ήταν η ζωή τους μέχρι να αρρωστήσει.

«Μου είναι αδιανόητο να μιλάω για την Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο, η Τζωρτζίνα είναι… να… λέω πάλι είναι… Συγχωρήστε με…» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ στη συνέχεια τόνισε «έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα, τώρα όμως εκφράζομαι, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την κόρη μου».

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κάνει αρκετές αναφορές στον πρώην σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, αποκαλώντας τον μάλιστα με το μικρό του όνομα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό το νησί της Ελλάδας ψηφίστηκε ως ο δεύτερος πιο φιλόξενος προορισμός στον κόσμο

HerNews ka

Μαρία Συρεγγέλα: Είμαστε στο πλευρό των γυναικών θυμάτων βίας – Τις στηρίζουμε & τις βοηθάμε να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους

Her News

Πασχαλινή Λαμπάδα: Τι συμβολίζει

Her News b