HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας»

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11, ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας, αυτό το δικαίωμα δε μπορεί να μου το στερήσει κανείς», ήταν μερικά από τα λόγια της κατηγορουμένης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του T-Live.

Σε άλλο σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο της κατηγορουμένης, περιέγραψε την Τζωρτζίνα ως ένα δραστήριο και πανέξυπνο παιδί και ανέφερε διάφορα περιστατικά από το πώς ήταν η κόρη της ως παιδί και πως ήταν η ζωή τους μέχρι να αρρωστήσει.

«Μου είναι αδιανόητο να μιλάω για την Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο, η Τζωρτζίνα είναι… να… λέω πάλι είναι… Συγχωρήστε με…» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ στη συνέχεια τόνισε «έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα, τώρα όμως εκφράζομαι, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την κόρη μου».

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κάνει αρκετές αναφορές στον πρώην σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, αποκαλώντας τον μάλιστα με το μικρό του όνομα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Άλκη: «Μισή σπιθαμή και χτυπούσες το παιδί μου;», ξέσπασε η μητέρα του

HerNews ka

Θεσσαλονίκη: Ο διεθνούς φήμης σεφ Jamie Oliver στην συμπρωτεύουσα

Her News b

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες συνοδευόμενες απο βροχές – Δείτε αναλυτικά που θα βρέξει

HerNews ka