HerNews.gr
Ελλάδα

Κάρολαϊν: Το χρονικό της δολοφονίας και ο σχεδιασμός που ακουλούθησε

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνος της Κάρολαϊν, χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως ένα άτομο με στρατηγική και ικανότητες στη διαχείριση κρίσεων. Τα δύο αυτά στοιχεία είναι βασικά, άλλωστε, στην κάλυψη θέσης ενόςπιλότου. 

Το χρονικό της δολοφονίας της Κάρολαϊν

Αφού αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού τους στα Γλυκά Νερά, στη συνέχεια έβαλε τις προτεραιότητες του λεπτομερούς σχεδιασμού του. Ο ίδιος περίμενε να έρθει εκείνη η στιγμή που θα έβλεπε την Κάρολαϊν σε μια αδυναμία ώστε να μην αμυνθεί σίγουρα! Άλλωστε η 20χρονη γνώριζε πολεμικές τέχνες. Η ώρα ήταν 04:06 τα ξημερώματα στις11 Μαΐου.

Η Κάρολαϊν ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη και στο κρεβάτι της σοφίτας του σπιτιού. Τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έτρεξε προς το μέρος της και ξεκίνησε να πιέζει με τα χέρια του το κεφάλι της στο μαξιλάρι.

Ο πνιγμός της διήρκησε πέντε λεπτά….Τελικά στις 04:11 η Κάρολαϊν αφήνει την τελευταία της πνοή από ασφυξία.

Ο σχεδιασμός που ακολούθησε

Από την στιγμή που κατάλαβε ότι η σύντροφος του είναι νεκρή ξεκίνησε να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έπνιξε το σκυλί της Κάρολαϊν, το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού της, πήρε τα κοσμήματα της γυναίκας του και τα τοποθέτησε στην μπαγκαζιέρα της μηχανής του και λίγες ημέρες μετά τα πέταξε σε κάδο απορριμάτων. Ενώ, για το χρηματικό ποσό που ισχυρίστηκε ότι κλάπηκε, είπε ψέμματα. 

Η ΕΛ.ΑΣ. υποψιάστηκε από την πρώτη στιγμή τον πραγματικό δολοφόνο της Κάρολαϊν καθώς τα στοιχεία δεν έδεναν σύμφωνα με την κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Πλέον αντιμετωπίζει το βάρος από δύο αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα και δύο πλημμελήματα. Πήρε προθεσμία και το πρωί της ερχόμενης Τρίτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ανακριτή.

Νεότερα Άρθρα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που λύγισε στις φυλακές της Τρίπολης

Her News b

Ο Ed Sheeran στη Μάνη για οικογενειακές διακοπές!

Her News

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» λέει πατέρας 28χρονης αγνοούμενης

Her News