HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ: Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται & μια αποκάλυψη…

Ο κακός χαμός με το ποιος φεύγει και ποιος έρχεται αυτήν την σεζόν. Κανείς δεν ξέρει αλλά και όλοι. Εμείς εδώ σας λέμε αυτά που γνωρίζουμε από πολύ έγκυρες πηγές. Το θέμα είναι ότι αναμένεται ένα εκρηκτικό καλοκαίρι μέχρι την έναρξη της σεζόν. 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, με νέα εκπομπή που θα προβάλλεται Σαββατοκύριακό. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως κανένας απο τους συνεργάτες της δεν θα παραμείνει μαζί της την επόμενη σεζόν.

Έρχεται:

Η Ελένη Τσολάκη και επίσημα στο OPEN μετά από ένα αρκετό διάστημα που ήταν εκτός. Θα παρουσιάζει την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού #Kalokairinot. Δεν ξέρουμε ακριβώς από ποιους θα πλαισιώνεται αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι ο όρος στο συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κανάλι και την χειμερινή σεζόν. 

Φεύγει:

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ταράξει τα νερά και κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα κάνει. Τα ντεσού έλεγαν ότι θα μεταφερθεί στην θέση της Κατερίνας Καραβάτου με την ίδια να το διαψεύδει από την εκπομπή της. Οι φήμες γίνονται ακόμα πιο έντονες για την μεταφορά της στον ALPHA αλλά όπως είχε αναφερθεί και στο ρεπορτάζ του HerNews είναι πολλα τα μηδενικά της ρήτρας…

Δικαστήρια: Όλοι παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις με τον Γιώργο Τσαλίκη και το συμβόλαιο του με το κανάλι του Φαλήρου. Μια συνεργασία  που πριν καν ξεκινήσει έκανε μεγαλύτερο θόρυβο από το ίδιο το πρότζεκτ. Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν να είναι ο παρουσιαστής του “Big Brother” κάτι που δεν θα το δουμε στις οθόνες μας. Όλο αυτο συνεβη γιατι απλά το δήλωσε πριν το κανάλι…. Άβυσσος…. Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε τις εξηγήσεις του και όπως φαίνεται κέρδισε στα σημεία. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγο του Νάταλι Κακκαβά είναι οι επικρατέστεροι για την παρουσίαση. 

Η αποκάλυψη του HerNews είναι οτι δεν έληξε μια και έξω η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκης. Του έγινε πρόταση για συμμετοχή του στο ριάλιτι ως σχολιαστής ή σε άλλο μουσικό σόου με εκείνον να αρνείτε. Η υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό…

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει στον ALPHA σε μια τελείως διαφορετική εκπομπή αφού τα νούμερα του POP UP δεν ήταν αυτά που περίμεναν.. Η εκπομπή θα είναι πιο fashion και ίσως όχι καθημερινή..

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νοσηλεία του – «Σε 10 μέρες θα είμαι μάχιμος 100%»

Her News b

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα – «Σας παρακαλώ πολύ παιδιά»

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: “Δεν με φοβίζει καθόλου η σύγκριση. Είμαι ενθουσιασμένη.”

HerNewskl