HerNews.gr
Ελλάδα

Το πιο φρικτό σενάριο επιβεβαιώνεται- Ομολόγησε τη δολοφονία ο πιλότος

Ένα σενάριο που άμεσα ή έμμεσα πολλοί είπαν ή σκέφτηκαν, γίνεται πραγματικότητα. Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη σκληρή δολοφονία της γυναίκας του, δίπλα στο 11 μηνών μωράκι.

Η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Σχεδόν 40 ημέρες πέρασαν από την αποτρόπαια δολοφονία της Κάρολαιν και τα ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα, η Ελληνική Αστυνομία είχε πια στα χέρια της επαρκή στοιχεία που ο πιλότος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο κλοιός είχε σφίξει, όπως όλα δείχνουν, ασφυκτικά γύρω του..

Έπειτα από σχεδόν οκτώ ώρες κατάθεσης ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ ομολογία του πλέον δολοφόνος, είχε μεταφερθεί από την Αλόννησο, μετά το τέλος του 40ημερου μνημόσυνο της άτυχης Κάρολαιν, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία.

Μέχρι να ομολογήσει, παρουσιαζόταν ως συντετριμμένος, πενθώντας για τη σύζυγό του και ανεβάζοντας post στο Instagram γράφοντας «Για πάντα μαζί.Καλό ταξίδι αγάπη μου»

Ο πιλότος είχε μιλήσει δεκάδες φορές στους αστυνομικούς, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό και επιμένοντας ότι πρόκειται για ληστεία.

Ακόμη και στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν να αγκαλιάζει την πεθερά του και να την παρηγορεί.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει:

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Ο πιλότος, κατά την ανάκρισή του, φέρεται να είπε ότι είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στο έγκλημα.

Υποστηρίζει ότι εκείνο το βράδυ προηγήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσα τους

Οπως υποστήριξε, η Καρολάιν τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν πέταξε με δύναμη το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον σύγχυσε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Συνεχίζοντας την φρικιαστική περιγραφή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στυγερός καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ο πιλότος

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία, πνίγοντας το σκυλάκι της οικογένειας, με στόχο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς. Ανέφερε επίσης ότι δέθηκε μόνος του.

Στην ομολογία του είπε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον νοιάζει πάνω από όλα είναι το μωρό τους. 

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε όμως και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν την Ελληνική Αστυνομία στην ενοχή του.

Επίσης, οι αστυνομικοί ανάκτησαν γραπτά μηνύματα από το κινητό της Καρολάιν με τον πιλότο το βράδυ του φόνου, που σε αυτά η 20χρονη γράφει ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα η Καρολάιν έψαχνε στο booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Νεότερα Άρθρα

Μ. Συρεγγέλα: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος

Her News

Δεν κλείνουμε τα μάτια στη βία ούτε το καλοκαίρι – Στο πλευρό των γυναικών θυμάτων βίας η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900

Her News

Ηλιούπολη: Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή ταεκβοντό – «Είχε ταλέντο να κρύβεται»

Her News b