HerNews.gr
Σχέσεις

Quiz: Είστε κάτι παραπάνω από “φίλοι με προνόμια”;

couple

Νιώθετε ότι ξεφεύγετε από τον όρο “φίλοι με προνόμια” ; Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει..

Αναρωτιέστε αν αρχίζετε και οι δύο να σκέφτεστε και να αισθάνεστε διαφορετικά ο ένας για τον άλλον; Εάν νομίζετε ότι μπορεί να προχωράτε προς κάτι βαθύτερο, απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις για να ξέρετε με βεβαιότητα.

Το ξέρουν οι φίλοι σας;

Μπορεί να νομίζετε ότι το να πείτε στους φίλους σας για την κατάστασή σας είναι επιβεβαίωση ότι η σχέση σας είναι αυστηρά σεξουαλική, αλλά είναι το αντίθετο. Όταν είστε απλώς φίλοι με προνόμια, “κρυφογυρίζετε”, σαν ηθοποιοί στα παρασκήνια. Μπορεί να έχετε αναφέρει  στους φίλους σας ότι συνδέεστε τακτικά με κάποιον, αλλά σίγουρα δεν θα τους πείτε με ποιον. Από τη στιγμή που θα τους πείτε με ποιον κοιμάστε, θα αρχίσουν να εμπλέκονται σε αυτό. Δεν θα λέγατε στους φίλους σας ο ένας για τον άλλον αν δεν είχατε κάτι περισσότερο μεταξύ σας..

couple

Βγαίνετε μαζί;

Ομοίως, οι φίλοι με προνόμια δεν θέλουν να τους βλέπουν οι άλλοι μαζί. Θα ήταν πολύ περίεργο να εξηγήσετε τι συμβαίνει αν συναντούσατε κάποιον που γνωρίζετε. Θα αποφεύγατε να πάτε οπουδήποτε όπου ίσως χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις. Αν ήσασταν μόνο φίλοι με προνόμια, θα κολλούσατε ο ένας στα διαμερίσματα του άλλου, σχεδόν πάντα τη νύχτα. Διαφορετικά, το συμπέρασμα είναι ότι δεν σας πειράζει να σας δουν..

Στέλνετε και.. κανονικά μηνύματα;

Έχετε ποτέ ανταλλαγές μηνυμάτων που δεν έχουν ως σκοπό την σεξουαλική πράξη; Τους στέλνετε χαριτωμένα memes μόνο και μόνο επειδή είναι το πρώτο άτομο στο οποίο μπορείτε να σκεφτείτε να τα στείλετε; Σας στέλνουν μήνυμα για να δουν πώς τα πάτε μέσα στην μέρα σας, παρόλο που δεν έχετε σχέδια για αργότερα; Οι φίλοι με προνόμια σπάνια στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους εκτός και αν “συντονίζουν” ένα σεξουαλικό ραντεβού.

pexels

Σας λείπουν;

Το πώς νιώθετε όταν είστε χώρια είναι το κλειδί. Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να προσποιηθείτε μεταξύ σας ότι δεν είστε τίποτα άλλο από περιστασιακούς σεξουαλικούς συντρόφους, οι μοναχικοί σας εαυτοί θα σας πουν την αλήθεια. Εάν αισθάνεστε λυπημένοι όταν φεύγουν και ανυπομονείτε για το επόμενο ραντεβού σας, δεν τους βλέπετε μόνο ως φίλους με προνόμια..

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο σύντροφός μου είναι απόμακρος: Τι φταίει;

Her News b

Επιτέλους σταμάτα να του στέλνεις πρώτη και διαπίστωσε και μόνη σου τι θα συμβεί!

HerNewskl

Situationship: Ένας από τους πιο τοξικούς όρους στο dating!

HerNewskl