HerNews.gr
Σχέσεις

Ο σύντροφός μου είναι απόμακρος: Τι φταίει;

απομάκρυσνη

Ο σύντροφός σας είναι απόμακρος, ενώ κάποτε ήσασταν πολύ κοντά ; Μπορεί να αρχίσετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ότι δεν σας θέλει άλλο πια ή ότι είναι άπιστος. Αν και αυτά τα πράγματα είναι σίγουρα πιθανά, δεν είναι πάντα η πραγματικότητα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ο σύντροφός σας μπορεί να είναι απόμακρος. 

Ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να νιώσουμε ότι ο σύντροφός μας είναι απόμακρος. Μπορεί να μην επιδιώκει τόσο συχνά την σεξουαλική επαφή, μπορεί να μην είναι τόσο τρυφερός μαζί σας, η ακόμα μπορεί να απαντάει ψυχρά στα μηνύματα σας ή στα τηλεφωνήματα σας. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αισθάνεται να πνίγεται μέσα στην σχέση

Εάν η σχέση σας ήταν αρκετά έντονη από τότε που ξεκινήσατε να βγαίνετε, είναι λογικό ο σύντροφός σας να είναι απόμακρος επειδή αισθάνεται λίγο πνιγμένος. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο σύντροφός σας, σας έχει βαρεθεί ή ότι δεν θέλει να είναι τόσο κοντά σε εσάς όσο είστε εσείς σε εκείνον, απλώς  μάλλον δεν έχει πολύ χρόνο ή χώρο για να αναπνεύσει . Εάν αυτός είναι ο λόγος για τη συμπεριφορά του, είναι πιθανό να είναι απλώς κάτι περαστικό. Δώστε του λίγο χώρο και χρόνο για να το αντιμετωπίσει και θα επιστρέψει σε χρόνο μηδέν.

distance

Αισθάνεται αγχωμένος

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα το να σας έχει απωθήσει και αυτο να μην έχει καμία σχέση με εσας.  Είναι η δουλειά του ιδιαίτερα αγχωτική αυτή τη στιγμή; Υπάρχει κάποιο είδος προβλήματος ή ασθένειας στην οικογένειά του που τον επιβαρύνει συναισθηματικά ή του καταναλώνει περισσότερο χρόνο και ενέργεια; Αν υπάρχουν τέτοια περιστατικά, ο φίλος σας μπορεί να συμπεριφέρεται απόμακρα χωρίς καν να το συνειδητοποιεί, επειδή αποσπάται η προσοχή του από άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του.

alone

Αισθάνεται ότι θέλει λίγο παραπάνω χρόνο με τον εαυτό του

Στο τέλος της ημέρας, αυτή είναι  πιο προφανής εξήγηση. Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεν σας  απατά, θέλει ακόμα να είναι μαζί σας, απλά χρειάζεται λίγο χρόνο ο σύντροφός σας για να αποσυμπιεστεί από την καθημερινότητα. Αυτό είναι φυσιολογικό και  υγιές για τη σχέση σας. Δεν υπάρχει λόγος πανικού! 

Νεότερα Άρθρα

Επιστροφή στον πρώην: οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Her News b

Πόσα χρόνια νεότερος δείχνει όποιος κάνει συχνά Σεξ

Her News b

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας: Θα πετύχει;

Her News