HerNews.gr
Διεθνή

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη φυλακή βρίσκεται ο πρώην της, που εισέβαλε στο γάμο της

Σπιαρς

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ, καθώς κατηγορήθηκε για καταπάτηση περιουσίας και βανδαλισμό, μετά την εισβολή στον γάμο της σταρ με τον Σαμ Ασγκάρι. Τώρα βρίσκεται στη φυλακή.

Το δικαστήριο της Λουιζιάνα αποφάσισε, μετά από προκαταρκτική ακρόαση πως ο πρώην σύζυγός της διέπραξε κακούργημα. Το γεγονός πως βρισκόταν σε αναστολή με τρεις κατηγορίες για πλημμελήματα, επιβάρυνε τη θέση του και έτσι τώρα βρίσκεται στη φυλακή.

Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του ζήτησε να κατηγορηθεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα, βασισμένος στο γεγονός ότι ο Αλεξάντερ δεν είχε σκοπό να βλάψει τη Μπρίτνεϊ, ο δικαστής δεν συμφώνησε.

Αν και η αρχική του ποινή όριζε εγγύηση 100.000 δολαρίων, ο Τζέισον Αλεξάντερ θα παραμείνει τελικά, πίσω από τα κάγκελα έως και 5 χρόνια.

πρώην Σπιαρς

Το περιστατικό στο γάμο της Μπρίτνεϊ

Θέλοντας να της χαλάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της, ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης, στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

Πηγή: www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Δημοσίευσε φωτογραφίες της μετά από το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε

HerNewskl

Cher: Απήγαγε τον γιό της με τη βοήθεια 4 ανδρών με σκοπό να τον πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης

HerNews ka

Η κόρη του Πούτιν είναι ερωτευμένη με… Ζελένσκι

Her News b