HerNews.gr
Διεθνή

Cher: Απήγαγε τον γιό της με τη βοήθεια 4 ανδρών με σκοπό να τον πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η Cher «απήγαγε» τον γιο της Ελάιζα Μπλου Άλμαν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με «τις καλύτερες δυνατές προθέσεις»—επειδή χρειαζόταν να τον πάει σε κέντρο απεξάρτησης μετά από υποτροπή ναρκωτικών, λέει στο Page Six μια μακροχρόνια φίλη της.

Η εμβληματική τραγουδίστρια προσέλαβε μια ομάδα ανδρών για να πάρει τον ταραγμένο γιο της, ενώ εκείνος προσπαθούσε να σώσει τον γάμο του με την εν διαστάσει σύζυγό του, Μαριανγκέλα Κινγκ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα.Cher, Elijah Blue Allman, Georgia Holt, Marieangela King

Ο 47χρονος Άλμαν, ο νεότερος γιος της «Θεάς της Ποπ», ήταν με την Κινγκ στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Νοέμβριο, όταν τέσσερις άνδρες μπήκαν στο δωμάτιό τους και τον πήραν, σύμφωνα με δήλωση της Κινγκ σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, τον σε κλινική.

Κατά τη διάρκεια του ταραγμένου γάμου τους, το ζευγάρι ζούσε χωρίς ρεύμα στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, είπε μια πηγή.

Ένας καλός φίλος της Cher είπε στα ξένα μέσα ότι η σταρ απλώς παλεύει για να σώσει τον Άλμαν προσθέτοντας: «Η Cher είναι μια καταπληκτική μητέρα, όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζω, την έχω δει μόνο να είναι η καλύτερη, η πιο καταπληκτική μητέρα».

Marieangela King, Elijah Blue Allman

Η σταρ έχει δύο γιους — τον Άλμαν και τον Σαζ Μπόνο 53 ετών — και παρά την καλά τεκμηριωμένη τριβή με τα παιδιά της όλα αυτά τα χρόνια, η φίλη επέμεινε: «Τα παιδιά της Cher είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στην καρδιά της… Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ό,τι κι αν έχει έγινε για τον Ελάιζα ήταν με τις μεγαλύτερες και δυνατές προθέσεις».

«Είναι προφανώς δύσκολο να είσαι παιδί ενός icon».

Ο Άλμαν , του οποίου ο πατέρας ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Cher, ο εκλιπών μουσικός Γκρέγκ Άλμαν , έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματά του και τις μάχες του με τον εθισμό στην ηρωίνη.

Είπε πώς άρχισε να κάνει ναρκωτικά σε ηλικία 11 ετών και έχει μπει και βγει από το κέντρο απεξάρτησης αρκετές φορές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον

Her News b

Η Camila Cabello είναι ξανά single – Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Austin Kevitch

Her News

Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπρασία δεκάδες προσωπικά αντικείμενα του βασιλιά της Ροκ εντ ρολ

HerNews ka