HerNews.gr
Διεθνή

Η Ταϊλάνδη επανασυστήνεται και αναζητά τουρίστες στην Ελλάδα

Στελέχη του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού πραγματοποίησαν εκδήλωση στην Αθήνα παρουσιάζοντας όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επισκεφθεί τη χώρα τους και να ζήσει την εμπειρία του ταξιδιού. Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, οι Έλληνες που επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη έφτασαν περίπου στους 3.000.

Εξωτικά τοπία, ιδιαίτερη γαστρονομία, πολιτισμός, μαγικές παραλίες και ένας φιλόξενος λαός, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν το μοναδικό μωσαϊκό της Ταϊλάνδης, το οποίο οι άνθρωποι του τουρισμού θέλουν να υπενθυμίσουν στον κόσμο, επανασυστήνοντας τον προορισμό στην μετα-covid εποχή.

Έχοντας χάσει τη μεγαλύτερη αγορά-τροφοδότη, την Κίνα (που παραμένει ακόμη κλειστή), η οποία κάλυπτε σχεδόν το ένα τρίτο του εισερχόμενου τουρισμού στην Ταϊλάνδη, η Ταϊλάνδη έστρεψε το βλέμμα της και σε νέες αγορές όπως η Μαλαισία, η Ινδία, η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες αλλά και στην Ευρώπη, όπως ανέφερε ο διοικητής του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού Yuthasak Supasorn.

Εκτός από τους Κινέζους ταξιδιώτες, μεγάλο μέρος των τουριστών που ταξίδευαν έως το 2019 στην Ταϊλάνδη προερχόταν από τις ΗΠΑ και από την Ευρώπη (με κύριες χώρες προέλευσης την Ιταλία, την Γαλλία και την Γερμανία).

Οι Έλληνες τουρίστες στην Ταϊλάνδη το 2019 άγγιζαν περίπου τους 15.000, ενώ φέτος, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, έφτασαν περίπου στους 3.000.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lawrence: Αποκάλυψε τον λόγο που προτιμά να συνεργάζεται μόνο με γυναίκες σκηνοθέτες!

HerNewskl

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν επίσημα το Frogmore Cottage μετά την έξωση του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Her News