HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Avatar: The Way of Water – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρείλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Avatar: The Way of Water».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν από σήμερα και για να το γιορτάσει, παρουσίασε ένα ακόμα κομμάτι από το πολυπόθητο sequel του Τζέιμς Κάμερον.

Το νέο βίντεο – τρέιλερ έχει διάρκεια δύο λεπτά και δείχνει τις καλές και τις άσχημες στιγμές που θα προβληθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

13 χρόνια πέρασαν από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία. Ο Σαμ Γουόρθινγκτον και η Ζόε Σαλντάνα επιστρέφουν στους ρόλους τους, ως Τζέικ και Νεϊτίρι, και ζουν με την οικογένειά τους, η οποία έχει μεγαλώσει σε νέους υποβρύχιους κόσμους στον ειδυλλιακό πλανήτη της Πανδώρας.

Μαζί τους επιστρέφουν οι: Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ και Σιγκούρνι Γουίβερ, η οποία αναλαμβάνει νέο ρόλο. Οι Κέιτ Γουίλσλετ, Έντι Φάλκο και Βιν Ντίζελ είναι μεταξύ άλλων, οι νέοι πρωταγωνιστές στην ταινία.

Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα.  Ο σκηνοθέτης ωστόσο, έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο «Empire» ότι μπορεί να μην σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Χαμένη Πόλη: Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum πρωταγωνιστούν στην πιο ξεκαρδιστική κωμωδία (τρέιλερ)

Her News

Πρεμιέρα για το J2US: Αποκαλύφθηκε η τέταρτη κριτής

Her News

Πεθερικά Γκάνγκστερ: Η κωμωδία δράσης του Netflix που πρέπει να δείτε

Her News