HerNews.gr
Διεθνή

Όσα δήλωσε η Jennifer Lopez για τον χωρισμό της με τον Ben Affleck

Ben Affleck- Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck να ερωτεύτηκαν ξανά 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από κάθε άλλη φορά.

Η διάσημη σταρ Με αφορμή το νέο της άλμπουμ “This is Me… Now”, που κυκλοφόρησε ακριβώς 20 χρόνια μετά το άλμπουμ της “This is Me … Then”, που ήταν μία αφιέρωση στον Ben Affleck, μιλησε για το πώς βίωσε τον τότε χωρισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη μας τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως:

“Το άλμπουμ, This is Me … Then, πραγματικά αντικατόπτρισε μία στιγμή στον χρόνο που ερωτεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου. Είναι όλα εκεί στον δίσκο και τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε και τι έκανα. Απλά πήγαινα κάθε μέρα από το σετ στο στούντιο, κάνοντας τη δουλειά μου, ούσα ερωτευμένη, με εκείνον να έρχεται στο στούντιο. Όταν ακούω τους στίχους τώρα, δεν συνειδητοποιούσα πως έγραφα κάποια πράγματα από την ιστορία μας που θα συνέβαιναν. Ήταν παράξενο. Ούτε συνειδητοποίησα πως ήταν κατά κάποιο τρόπο προφητικό”.

Επίσης, η Jennifer Lopez είπε πως “ήταν τόσο επώδυνο όταν χωρίσαμε. Μόλις αναβάλαμε τον γάμο 20 χρόνια πριν, ήταν ο μεγαλύτερος πόνος της ζωής μου. Και ειλικρινά έμοιαζε λες και θα πέθαινα. Με οδήγησε στο να φτάσω σε ένα δύσκολο σημείο για τα επόμενα 18 χρόνια που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά. Όμως, τώρα 20 χρόνια μετά, έχει ένα ευτυχισμένο τέλος. Έχει το πιο – δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Hollywood- τέλος. Θα σκέφτονταν πως αυτό δεν θα συνέβαινε, επομένως δεν θα το γράψουμε γιατί κανείς δεν θα πιστέψει το τέλος”.

Αλογοουρά: Ο κομμωτής της Jennifer Lopez μας δείχνει την πιο εύκολη εκδοχή της

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Miley Cyrus: Μας σύστησε τον σύντροφο της στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της

HerNews ka

Σίντι Μόργκαν: Η «έντονη δυσοσμία» που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού της ηθοποιού

HerNews ka

Αλλάζει όνομα το Facebook; – Έρχεται το «metaverse»

Her News