HerNews.gr
Διεθνή

Miley Cyrus: Μας σύστησε τον σύντροφο της στο πάρτι κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της

 Η Miley Cyrus γιόρτασε την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, Endless Summer Vacation , μαζί με τον για πάνω από ένα χρόνο σύντροφο της, Maxx Morando. 

Σύμφωνα με το W , η Cyrus και ο Morando βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Versace Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 στο Λος Άντζελες στις 9 Μαρτίου, πριν κατευθυνθούν στο πάρτι κυκλοφορίας του άλμπουμ της  στο Gucci Osteria στο Beverly Hills. 

Το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2021, σύμφωνα με το People , όταν εθεάθησαν να χαλαρώνουν στα παρασκήνια στο πάρτι της, “το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Miley” . Από τότε, η Cyrus και ο Morando —ο οποίος είναι ο 24χρονος ντράμερ για το συγκρότημα Liily— έχουν κρατήσει το ειδύλλιό τους κυρίως κρυφό.

Σπάνια εμφανίζονται ο ένας στα social media του άλλου και η εμφάνισή τους στο σόου του Versace ήταν από τις λίγες φορές που έκαναν γνωστή τη σχέση τους δημόσια.

Ενώ η Miley Cyrus ήταν απασχολημένη να το ζει και να απολαμβάνει τη νέα της σχέση, οι θαυμαστές της αναλύουν τους στίχους κάθε κομματιού στο Endless Summer Vacation για αναφορές στον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth. Ειδικά στο TikTok, οι Miley fans έχουν επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις φήμες ότι ο Hemsworth την απάτησε κατά τη διάρκεια του γάμου τους, φήμες που φαινόταν σχεδόν να επιβεβαιώνονται με τους στίχους του “Muddy Feet” από το άλμπουμ. 

«Και μυρίζεις σαν άρωμα που δεν αγόρασα», τραγουδάει. «Τώρα ξέρω γιατί κλείνεις τις κουρτίνες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάπας Φραγκίσκος: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού- Ενδέχεται να χάσει τις τελετές της μεγάλης Εβδομάδας

HerNews ka

Ο Γιώργος Βάλλης για την πειρατεία στον Κόλπο του Ομάν: «Είναι τραγικό και αφάνταστα λυπηρό»

HerNews ka

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

HerNews ka