HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Απάντησε στην αμφιλεγόμενη καμπάνια του οίκου Balenciaga

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian θέλησε να ξεκαθαρίσει με τη σειρά τη θέση της όσον αφορά την αμφιλεγόμενη καμπάνια του οίκου Balenciaga.

Kim Kardashian

Ωστόσο, αρκετοί περίμεναν τη συγγνώμη του οίκου Balenciaga, καθώς βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στην επιφάνεια παιδιά να κρατούν αρκουδάκια που παρέπεμπαν σε BDSM εξοπλισμό, η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι ανυπομονούσαν για την αντίδραση της Kim Kardashian. 

Αν και η ίδια έχει ενθουσιαστεί με όλες τις προωθητικές ενέργειες του οίκου, οι περισσότεροι ανυπομονούσαν για την αντίδραση της Kim Kardashian μετά τα τελευταία δρώμενα.

Έτσι, εκείνη είπε πως:

“Ήμουν σιωπηλή τις τελευταίες ημέρες, όχι επειδή δεν έχω αηδιάσει και δεν έχω εξαγριωθεί από τις πρόσφατες καμπάνιες της Balenciaga, αλλά επειδή ήθελα μία ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα τους για να καταλάβω πώς έγινε αυτό. Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχω συγκλονιστεί από τις ενοχλητικές φωτογραφίες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει πάντα να διατηρείται στην υψηλότερη εκτίμηση και η κάθε προσπάθεια να νορμαλοποιήσει την παιδική κακοποίηση οποιουδήποτε είδους δεν θα έπρεπε να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία. Εκτιμώ την αφαίρεση της καμπάνιας και τη συγγνώμη της Balenciaga. Μιλώντας μαζί τους, πιστεύω πως καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα του θέματος και πως θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα γι’ αυτό, ώστε να μην ξανασυμβεί”.

Νεότερα Άρθρα

Tyga: Έκανε δώρο στην Avril Lavigne διαμαντένιο κολιέ αξίας 80.000 δολαρίων

Her News

Kim Kardashian: Η κόρη της τρώει ωμό κρεμμύδι με τη φλούδα σαν…. μήλο

HerNews ka

Τέρας του Λοχ Νες: Ζητούν τη βοήθεια της NASA σε νέα έρευνα για τον εντοπισμό του

HerNews ka