HerNews.gr
Διεθνή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διακοπές με τον μάνατζέρ της κι ο Σαμ Ασγκάρι χωρίς βέρα στο δεξί

Τι τρέχει με το γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Αγκάρι; Δημοσιεύματα ξένου Τύπου κάνουν λόγο για «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους. Μάλιστα αρκετά είναι αυτά που αναφέρουν πιθανή κατάρρευση του γάμου τους.

Britney Spears-hernews

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail, ο Σαμ Ασγκάρι φαίνεται να βγάζει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του από την τσέπη του, αποκαλύπτοντας το «γυμνό δάχτυλό του» όπως γράφει το δημοσίευμα.

 

Από την άλλη, η 41χρονη ποπ σταρ βρίσκεται σε διακοπές σε άγνωστη τοποθεσία με τον φίλο και επί χρόνια μανατζέρ της, Κέιντ Χάντσον. Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διστάζει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της μαζί του.

britneyspears2

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 σε μια παραμυθένια τελετή στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, όπου το «παρών» έδωσαν διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως η Μαντόνα και η Σελένα Γκόμεζ.

Ο γάμος έγινε 15 χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον πρώην back-up χορευτή, Κέβιν Φέντερλαϊν, με τον οποίο και απέκτησε τους δύο γιους της.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια διάσημα ζευγάρια αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους το 2023;

HerNews ka

Μπεν Άφλεκ: Έτσι αντέδρασε όταν η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιοποίησε τα ερωτικά του γράμματα

HerNews ka

iPhone 13: Τα χαρακτηριστικά & πόσο θα κοστίζει

Her News