HerNews.gr
Διεθνή

Μπεν Άφλεκ: Έτσι αντέδρασε όταν η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιοποίησε τα ερωτικά του γράμματα

Ο Μπεν Άφλεκ «αιφνιδιάστηκε» όταν η σύζυγός του, Τζένιφερ Λόπεζ, μοιράστηκε με τους τραγουδοποιούς τις ιδιωτικές ερωτικές επιστολές που της έγραφε για να αποτελέσουν έμπνευση για το επερχόμενο άλμπουμ της, «This Is Me… Now».

Σύμφωνα με το Variety , σε μια προεπισκόπηση για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Amazon Prime, «This Is Me… Now: A Love Story», η Λόπεζ είχε προσκαλέσει μουσικούς στο σπίτι τους και τους έδωσε πρόσβαση στα ερωτικά γράμματα του Άφλεκ, τα οποία ονόμασε «The Greatest Love Story Never Told».Η Jennifer Lopez στο Variety.Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ηθοποιός του «Gone Girl» μπήκε εκείνη τη στιγμή και έμεινε έκπληκτος βλέποντας τα γράμματα να διαδίδονται.

«Βρήκα πραγματικά την ομορφιά, την ποίηση και την ειρωνεία στο γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν ειπώθηκε ποτέ», είπε ο Μπεν Άφλεκ στην κάμερα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δημοσιοποιήσει στο παρελθόν την ύπαρξη των ρομαντικών επιστολών του συζύγου της.

Σε ένα άλλο teaser της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, η μαμά δύο παιδιών κινηματογραφήθηκε κρατώντας ένα γράμμα με ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου 2002, το οποίο φαινόταν ότι ήταν από τον Affleck.Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ.«Η ζωή είναι σκληρή, αλλά εσύ είσαι γλυκιά», έγραφε το σημείωμα. «Ευχαριστώ για το δώρο. Ελπίζω να σου αρέσουν τα λουλούδια. Μου είπες ότι ποτέ δεν θα χορταίνεις. Σε πιστεύω», έλεγε το γράμμα στο οποίο υπέγραφε ως «B».

Η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ στο Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 – είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το έργο θα ήταν το “πιο ειλικρινές πράγμα που έχει κάνει”.Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ.«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ξέρουν πράγματα για το τι μου συνέβη στην πορεία, αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα και πολλές φορές το κάνουν τόσο λάθος», είπε στη Vogue τον Νοέμβριο του 2022.

«Υπάρχει ένα μέρος μου που έκρυβε μια πλευρά του εαυτού μου από όλους».

Το ντοκιμαντέρ «This Is Me… Now: A Love Story» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου στο Amazon Prime. Το άλμπουμ της κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Jennifer Lopez: Αυτή είναι σίγουρα η πιο τολμηρή της εμφάνιση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Harry Styles: Ξύρισε τα μαλλιά του και είναι…. αγνώριστος – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ναι» στην επιστροφή τους στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Sunday Times

Her News

Cindy Crawford: Εξηγεί γιατί πόζαρε γυμνή για το «Playboy» παρά τις αντιρρήσεις των οικείων της

HerNews ka