HerNews.gr
Διεθνή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διακοπές με τον μάνατζέρ της κι ο Σαμ Ασγκάρι χωρίς βέρα στο δεξί

Τι τρέχει με το γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Αγκάρι; Δημοσιεύματα ξένου Τύπου κάνουν λόγο για «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους. Μάλιστα αρκετά είναι αυτά που αναφέρουν πιθανή κατάρρευση του γάμου τους.

Britney Spears-hernews

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail, ο Σαμ Ασγκάρι φαίνεται να βγάζει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του από την τσέπη του, αποκαλύπτοντας το «γυμνό δάχτυλό του» όπως γράφει το δημοσίευμα.

 

Από την άλλη, η 41χρονη ποπ σταρ βρίσκεται σε διακοπές σε άγνωστη τοποθεσία με τον φίλο και επί χρόνια μανατζέρ της, Κέιντ Χάντσον. Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διστάζει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της μαζί του.

britneyspears2

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 σε μια παραμυθένια τελετή στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, όπου το «παρών» έδωσαν διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως η Μαντόνα και η Σελένα Γκόμεζ.

Ο γάμος έγινε 15 χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον πρώην back-up χορευτή, Κέβιν Φέντερλαϊν, με τον οποίο και απέκτησε τους δύο γιους της.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mariah Carey: Αποκαλύφθηκε η αιτία του χωρισμού της με τον Bryan Tanaka

HerNews ka

Τζον Στάμος: Iσχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια μπέιμπι σίτερ – «Έκανα τον νεκρό για να σταματήσει»

HerNews ka

Ισραήλ: «Δολοφόνησαν τον παππού μου και απήγαγαν τη γιαγιά μου. Το τράβηξαν βίντεο και το ανέβασαν στο Facebook»

HerNews ka