HerNews.gr
Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει ο πατέρας της- «Η γιαγιά της έδωσε τα λεφτά που κρατούσε για τον γάμο της στο γραφείο κηδειών»

Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα μένει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας το φρικτό έγκλημα που συνέβη στη Ρόδο το 2018 με θύμα την άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη και συντάραξε το πανελλήνιο.

Το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.Το προηγούμενο βράδυ οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσαϊ ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο.

Η ίδια ακολούθησε τους δύο άντρες, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, κάτι που οδήγησε σε βίαιη αντίδραση των δραστών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική μελέτη, η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε ομαδικώς. Εν συνεχεία δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που οδήγησε τους δύο άντρες να μεταφέρουν το σώμα της στη παραλία σε κοντινή περιοχή και να την πετάξουν στη θάλασσα.

Με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον ιατροδικαστή έγινε γνωστό ότι η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ακόμα ζωντανή. Το θύμα δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι που «ήταν πολύ βαρύ και προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία». Ύστερα από πτώση σε βράχια, που προκάλεσαν οι βιαστές και δολοφόνοι της, έχασε εντελώς τις αισθήσεις της λόγω σοβαρού τραύματος και πνίγηκε στη θάλασσα. Στο αυτοκίνητο του 21χρονου βρέθηκε DNA υλικό της Ελένης Τοπαλούδη.

Πέντε χρόνια μετά ο πατέρας και η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μίλησαν στο περιοδικό “ΟΚ!” όπου και μίλησαν για το κορίτσι τους.

Τα όσα λένε συγκλονίζουν 

Ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης αποκαλύπτει: «Από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσαμε απίστευτες καταστάσεις. Έπρεπε να έρθει η Ελένη από τη Ρόδο στο Διδυμότειχο και το γραφείο κηδειών ζητούσε 2.000 ευρώ. Τα έδωσε η γιαγιά της που τα μάζευε για τον γάμο της. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν μας ρώτησε αν έχουμε χρήματα να θάψουμε το παιδί μας. Το κράτος δεν ήρθε ποτέ να μας στηρίξει εμπράκτως. Κανείς δεν μας βοήθησε στην ψυχολογική διαχείριση του παιδιού μας.

Τα έξοδα ήταν βουνό, κηδεία, δικαστήρια… Τα δάνεια που είχαμε πάρει, όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες, για να φτιάξουμε το σπίτι μας πήγαν πίσω. Την ημέρα που έβγαινε η απόφαση στο πρωτόδικο δικαστήριο με πήραν από τράπεζες γιατί είχαμε καθυστερήσει να πληρώσουμε 5 δόσεις.

Τους είπα “Δείτε το επίθετο, δείτε τι είναι σήμερα και μετά ξαναπάρτε τηλέφωνο”. Για να πάμε στο Εφετείο συμπληρώναμε χρήματα ευρώ ευρώ για να δώσουμε για τα παραστατικά των δικηγόρων. Τώρα μας έμειναν άδεια σπίτια εκτός από τις άδειες ψυχές μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ λόγω της κακοκαιρίας – Θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Μαγνησίας

HerNews ka

Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο: 15χρονοι τύλιξαν με πετονιά τον λαιμό συμμαθητή τους και γελούσαν

Her News

Κακοκαιρία GAIA: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Πού θα είναι επικίνδυνα τα φαινόμενα

Her News