HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιού της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου την Κυριακή 4/5.

Έξω από την εκκλησία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησε τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και έκανε μερικές αποκαλύψεις στους δημοσιογράφους, για το αν θα τη δούμε τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν, για τη βάφτιση του γιού της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και για το αν της λείπει η δουλειά της.

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση», αποκάλυψε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια.

Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor»

Her News

Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: «Αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αγάπης»

Her News b

Στρατής Χατζησταματίου – Μανώλης “Σασμού”: «Μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του»

Her News b