HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: «Αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αγάπης»

Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: «Αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αγάπης»

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής  δανείστηκε λίγο από το χρόνο για να δώσει τη δική της απάντηση στον χορευτή Τάσο Ξιαρχό.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μήνυμα αγάπης. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο την αγάπη που πήρα εγώ το τελευταίο 24ωρο να την πάρουν διπλά. Γιατί ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η ανασφάλεια. Αλλά και η κακία και η μιζέρια.

Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στεναχωρηθεί γιατί τον κορόιδεψαν»

“Να την αφιερώσουμε σε όποιον ομοφυλόφιλο άνθρωπο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος. Σε όποιον χοντρό άνθρωπο που έχει νιώσει ανασφαλής. Σε όποιον αδύνατο άνθρωπο έχει νιώσει ότι παίρνει αρνητικά σχόλια.  Και χλευαστικά. Σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας. Για χλευαστικά σχόλια που του έγιναν. Σε όποιον Έλληνα, Αλβανό, Πακιστανό, Ιταλό έχει νιώσει μπούλινγκ για την καταγωγή του. Σε όποιον άνθρωπο θεωρεί ότι δεν έχει πάρει αυτά που του άξιζαν γιατί κάποιος προσπάθησε να τον κάνει να αισθανθεί κατώτερος».

«Αυτή η καλημέρα να πάει παντού. Αλλά μία μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να πάει σε κάθε άνθρωπο αχάιδευτο εκεί έξω. Σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που θα έπρεπε, άρα δεν έχει και να τη δώσει. Που μπορεί να έχει τύχει να γίνει ρατσιστής, να μη θέλει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος.

Σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του ή ηθελημένα προκαλεί πόνο, στεναχώρια, αμηχανία σε κάποιους άλλους. Σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη κι έχουμε να δώσουμε».

Νεότερα Άρθρα

Η Μαρία Απατζίδη βγήκε στον αέρα για να το κλείσει στον… Γιώργο Λιάγκα

Her News b

Νίκος Οικονομόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τα προσωπικά του – «Είτε υπάρχει κάτι, είτε όχι, δεν απαντάω»

Her News

Τιτίκα Στασινοπούλου: Αποκαλύπτει ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έμπαινε στην τρίτη σεζόν των «Δύο Ξένων»

Her News