HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Μπόμπα: To story μετά το εξιτήριο απο το νοσοκομείο

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, έπειτα από μία σύντομη περιπέτεια μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν είναι ανησυχητική, καθώς εισάχθηκε με φυσιολογικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης. 

Σημαντικό στήριγμα στην ζωή της αποτελεί ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος δεν λείπει στιγμή απο κοντά της. Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε να αφήσει την συνέχεια του “Survivor” και να συνεχίσει τα επαγγελματικά του βήματα στην “Φάρμα”. Στηρίζοντας, έτσι, την Χριστίνα Μπόμπα με την φυσική του παρουσία. 

Θυμίζουμε ότι η σύζυγος του παρουσιαστή  εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου. Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα που παρέμενε στο νοσοκομείο και είχε ακόμα τον ορό στο χέρι της, γράφοντας: «Μετά από αρκετά μπες βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ»!

bobanosokomeio

Τελικά, η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο πριν από λίγες ημέρες και επέστρεψε με τον σύζυγό της στο σπίτι.Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν η μέλλουσα μαμά δύο κοριτσιών, ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της. «Καλημερούδια! Ανάρρωση στο σπίτι, αλλά κάθε μέρα και καλύτερα!».

Νεότερα Άρθρα

Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ – Στον γαμπρό την παρέδωσε ο νονός της και κολλητός του μπαμπά της, Βιν Ντίζελ

Her News b

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιού τους

HerNews ka

Υβόννη Μπόσνιακ: «Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε» – Η τρυφερή εξομολόγηση στον Αντώνη Ρέμο για την επέτειό τους

HerNews ka