HerNews.gr
Γνώμες

Her News: Είμαστε στον Αέρα!

Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα. Η φράση αυτή διατυπώθηκε πρώτη φορά στο υπέροχο βιβλίο «Ο Αλχημιστής» του Paulo Coelho.
Και ποια είμαι εγώ για να τον αμφισβητήσω άλλωστε..
Το αντίθετο μάλιστα.. Οφείλω να σας πω πως μέχρι και σήμερα που μιλάμε, στη δική μου ζωή τουλάχιστον, αυτό το κλισέ για το Σύμπαν, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως σε αυτά που πραγματικά θέλησα να ζήσω. Μπορεί να καθυστερεί κάποιες φορές (το Σύμπαν μάλλον έχει άλλη αίσθηση του χρόνου από εμάς τους θνητούς) αλλά τελικά το σύμπαν συνωμοτεί, και να που συμβαίνει.. Είμαστε στον Αέρα!
Έτσι έγινε και εδώ. Αυτό το Site το σκεφτόμουν χρόνια. Το ήθελα πολύ. Ενώ το προγραμμάτιζα, οι συνθήκες δεν ευνοούσαν και η πραγματοποίηση του έμενε πίσω. Δεν είχε έρθει απλά το σωστό Timing για να πούμε: Είμαστε στον Αέρα..
Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι, σε μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, με τον καλό μου φίλο Νίκο Κώτση, ιδιοκτήτη της Vip Group.
Ήμασταν ανάμεσα ανάμεσα σε καφέδες και Donuts (που είναι η αδυναμία μου) και πως μου ήρθε να του πω:
-Νίκο, θέλω να κάνω ένα site που να αφορά τη Γυναίκα .Το φαντάζομαι χρόνια.
-Πάμε να το ξεκινήσουμε!
-Τι λες παιδάκι μου; Έτσι εύκολα γίνονται αυτά;;;
-Πάμε σου λέω! Κάνε ότι θες..
Και από την ίδια μέρα ξεκινήσαμε.. Με σχέδια και πλάνα, με άπειρα μηνύματα στο viber στις 4:00 το πρωί «Νίκο καλημέρα, σκέφτηκα αυτό..»
(ξυπνάω και αχάραγα, σόρρυ Νίκο που σου κόβω τον ύπνο αλλά θα συνεχίσω να το κάνω.) Ξενύχτια, τηλεφωνήματα, μ’ αρέσει, όχι δε μ’ αρέσει, όχι τελικά μ’ αρέσει, να δοκιμάσουμε και αυτό…
Δεν είναι εύκολο να στήσεις ένα site, είναι όμως μαγικό. Γιατί δημιουργείς.. Σκέφτεσαι μια ιδέα και την πλάθεις όπως την έχεις φανταστεί. Χωρίς περιορισμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και διάθεση για δουλειά.

Her News

Είμαστε στον αέρα του Διαδικτύου, με στόχο να ενημερώνουμε εσάς για θέματα που αφορούν τη Γυναίκα!
Τη σύγχρονη, την επαγγελματία, τη μητέρα, τη νοικοκυρά.
Αυτά που αφορούν εμένα, εσένα και τη μαμά σου, την κολλητή και τη γιαγιά και το παιδί σου. Αυτά που απασχολούν την επικαιρότητα και μονοπωλούν τις συζητήσεις στα σπίτια μας. Αυτά που ντρέπεσαι να ρωτήσεις και να συζητήσεις.
Αυτά, εν ολίγης κάνουμε εδώ μαζί με την ομάδα του Her News, τα κορίτσια μου, που μαζί τους αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που δουλεύουμε παρέα.
Κλείνοντας, Θέλω να σας πω ευχαριστώ που μας διαβάζετε, αλλά και κάτι ακόμα..

Η δύναμη της θέλησης

Οι σκέψεις μας έχουν την αξία τους, γιατί κινητοποιούν την εσωτερική θέλησή μας. Ως θέληση ορίζουμε την ικανότητα μας να προγραμματίζουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε. Σχεδόν όλες οι κατακτήσεις κατά τη διάρκεια της ζωής μας, είναι προϊόν θέλησης και όχι τυχαίων γεγονότων.
Σκεφτείτε πως τα σπουδαία γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας, ήταν αποτέλεσμα της θέλησης κάποιων ξεχωριστών ανθρώπων, που σήμερα τους λέμε ηγέτες.
Μη το βάζετε κάτω στα όνειρα σας.
Βάλτε ένα στόχο, εμπιστευτείτε τη ζωή και θα σας δείξει το σωστό timing για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα.
Trust me..
Σας φιλώ!
Μπάγια Αντωνοπούλου

Νεότερα Άρθρα

Ο φόβος είναι αντίδραση, το θάρρος είναι απόφαση…

Her News

HisStories 07: “Ήτανε Κυριακή. Άρα, το γέλιο σου…”

Her News b

HisStories 13: “Να θυμασαι να δίνεις όσα αντέχουν…”

Her News b