HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)
Συνειδητοποιείτε πως ό,τι έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας κάνει να κλείνεστε στο εαυτό σας και να παίρνετε αποφάσεις. Αρκετές μετακινήσεις, μηνύματα και λόγια που μπορεί να πληγώσουν τους άλλους. Σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε.
ΤΑΥΡΟΣ  (21 Απρ-20 Μαί)
Οι εντάσεις αρχίζουν να υποχωρούν και η ζωή σας να μπαίνει σε πιο ήσυχους ρυθμούς, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά έχουν αρχίσει να σας απασχολούν όπως και περισσότερα έξοδα που θα κάνετε αυτό το διάστημα.
           
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαί-21 Ιούν)
Με τον Άρη στους διδύμους θα έχετε λίγη ένταση παραπάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό θα σας εκνευρίσει. Κάποιο παρασκήνιο που γινόταν πίσω από τη πλάτη σας, κάποιες κρυφές ενέργειες θα έρθουν στο φως.
     
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Iούν-22 Ιούλ)
Η οικογένεια σας συμπαραστέκεται και περνάτε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που δεν τα φανερώνετε και πολύ καλά κάνατε. Επίσης, θα μάθετε για ενα παρασκήνιο που διαδραματιζόταν πίσω από τη πλάτη σας.
ΛΕΩΝ (23 Ιούλ-23 Αυγ)
Μεγάλη εύνοια σε ομάδες και φίλους που σας βοηθούν. Έχετε αρχίσει να ηρεμείτε από τις υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο για να τα προλάβετε όλα. Οι εντάσεις στα επαγγελματικά, όπως και στο οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αρχίσει να υποχωρούν.
             
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (24 Αυγ-22 Σεπ)
Οι τόνοι αρχίζουν και ανεβαίνουν, με εσάς να πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά σας, και ένα τρέξιμο καθημερινό που δεν λέει να υποχωρήσει. Αυτό που θα σας χαλαρώνει και θα σας κάνει να περνάτε όμορφα είναι ο ερωτικός σας σύντροφος και τα παιδιά σας.
             
ΖΥΓΟΣ  (23 Σεπ-22 Οκτ)
Ένα μεγάλο σας όνειρο βλέπετε να παίρνει σάρκα και οστά και συνεχίζετε να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για αυτό. Ζείτε έντονες στιγμές ευτυχίας με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά σας. Επίσης, αυξάνεται η εργασία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτ-22 Νοε)
Έχετε αρχίσει να ηρεμείτε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας  και τις εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πολλοί από εσάς ερωτεύεστε, όπως επίσης, περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας και ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σε πολύ καλό δρόμο .
           
ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)
Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα επικρατήσει μια παραπάνω ένταση και πολύ πιθανόν ένας συνεργάτης να σας εκνευρίζει. Έχετε ρίξει όλο σας το βάρος στην οικογένεια και το σπίτι σας. Όμως, νέα και πληροφορίες θα σας χαροποιήσουν.
         
ΑΙΓΟΚΕΡΩ (22 Δεκ-20 Ίαν)
Η εργασία αυξάνεται καθώς και οι ρυθμοί της καθημερινοτητάς σας. Πολλές επικοινωνίες και ευχάριστες ειδήσεις που σας φτιάχνουν τη διάθεση, όπως επίσης και ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του από το πουθενά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ίαν -19 Φεβ)
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα (σκοτσέζικο ντουζ). Τα ερωτικά σας όπως και τα παιδιά σας έχουν αρχίσει να σας απασχολούν έντονα. Είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο και να βρείτε λύσεις.
     
ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ-20 Μαρ)
Έχετε ήδη καταλάβει πως οι ρυθμοί στη ζωή σας έχουν γίνει πιο έντονοι και ότι σας πιέζουν στο οικογενειακό περιββάλον όλο και περισσότερο. Εσείς όμως θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Τώρα νομίζω πως είναι η ώρα να αποκαλύψετε το μεγάλο σας μυστικό.
Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Άρης – Κρόνος σε σύγκρουση: Ποιά ζώδια πρόκειται να επηρεάσει;

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Μαρτίου

Her News

Νέα Σελήνη–Έκλειψη σήμερα, 10/06 στους Διδύμους

Her News b