HerNews.gr
Social News

Μεγκαν Μαρκλ σε Όπρα: “Ήθελα να αυτοκτονήσω”

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στην Οπρα.

Η δούκισσα του Σάσεξ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κέιτ να έκλαψε με το φόρεμα της κόρης της, πριγκίπισσας Σάρλοτ, στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ το 2018, σημειώνοντας πως στην συνέχεια τις έφερε λουλούδια για να την συγχωρήσει.

«Ποτέ δεν έψαξα τον σύζυγό μου στο διαδίκτυο»

Στα πρώτα λεπτά της αποκλειστικής συνέντευξής της με την Όπρα Γουίνφερϊ, η Μέγκαν είπε ότι δεν αναζήτησε πληροφορίες για τον Πρίγκιπα Χάρι πριν παντρευτεί. Ενώ γνώριζε για τους βασιλείς, η συζήτηση για τη μοναρχία δεν ήταν κάτι που έμαθε καθώς μεγάλωσε.

Επίσης υποστήριξε ότι δεν έψαξε στο διαδίκτυο να μάθει ποιος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς ότι έρεπε να γνωρίζει της το είπε ο ίδιος.

Η συνάντηση με την Βασίλισσα 

Όταν η Όπρα ρώτησε την Μέγκαν για τη συνάντηση με τη γιαγιά του Χάρι, βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, δήλωσε πως «δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία για τη συνάντηση της με τη βασίλισσα», όμως όταν την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται τότε συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει στο Λος Αντζελες, οπου μεγάλωσε.

«Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση – δεν το θυμάμαι», είπε η Μέγκαν. «Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια»

Ο μυστικός τους γάμος

Η Μέγκαν επίσης αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν από την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά

 

Σε ερώτηση της Οπρα ή Μέγκαν παραπονέθηκε πως ο βρετανικός τύπος είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι και αν έκανε η Μέγκαν σε σχέση με την Κέιτ. «Χάιδευα την κοιλιά μου ενώ ήμουν έγκυος, τι θέλει και το κάνει αυτό; Τι θέλει να μας πει;» «Τρώει το πρωί αβοκάντο. Αμερικανιές στο παλάτι». «Οτιδήποτε και αν έκανα, τα ίδια πράγματα που έκανε η Κέιτ, εγώ τα έκανα γιατί ήμουν ψωροπερήφανη και ξιπασμένη, όπως έγραφαν. Τα αβοκάντο είχαν γίνει σύμβολο της καταστροφής του περιβάλλοντος… Εντάξει γελάμε, αλλά μέχρι πόσο»

Το παλάτι αρνήθηκε στον Αρτσι κρατική ασφάλεια

Οταν ακόμα ήταν έγκυος στον Αρτσι της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν είχε κρατική προστασία και ασσφάλεια. Για αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται

Στο παλάτι τρέμανε πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του νεογέννητου Αρτσι.

Οταν η Οπρα ρώτησε την Μέγκαν γιατί δεν πήρε πριγκιπικό τίτλο ο Άρτσι η Μέγκαν απάντησε πως στο παλάτι τρέμανε στην σκέψη ενός πρίγκηπα με σκούρο δέρμα. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία. Αλλά στα ταξίδια που έκανε με τον Χάρι στην Κοινοπολιτεία και όταν είδε την αγάπη του κόσμου σκέφτηκε πως ένας σκουρόχρωμος πρίγκιπας θα ήταν κέρδος για την μοναρχία.

Τέλος το χρήμα από το πρώτο τετράμηνο του 2020

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως η οικογένεια του σταμάτησε να τους στηρίζει οικονομικά από το πρώτο τετράμηνο του 2020. Οι συμφωνίες με Netflix και Spotify δεν ήταν μέρος του σχεδίου τους αλλά προέκυψαν όταν η οικογένεια έκοψε την χρηματοδότηση. Σήμερα ζουν με την περιυσία που του είχε αφήσει η πριγκίπισα Νταϊάνα.

Η Μέγκαν φοράει το διαμαντένιο μπρασελέτ της Νταϊάνας κατά την διάρκεια της συνέντευξης τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη της πριγκίπισας.

Λυπάμαι πως τους πίστεψα ότι θα με στηρίξουν

Οταν η Οπρα ρωτάει τον Χάρι και την Μέγκαν αν μετάνιωσαν για κάτι. Αν θα έκαναν κάτι διαφορετικά, ο Χάρι απαντά «Οχι, είμαι περήφανος για μένα και την Μέγκαν. Καταφέραμε και αποκτήσαμε τον Άρτσι παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Ηταν μια σκληρή περίοδος για μας. Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Η Μέγκαν απαντά πως έχει μετανιώσει για ένα πράγμα: που τους πίστεψε ότι θα την προστατέψουν. «Ηταν μια ψεύτικη υπόσχεση. Αλλά τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, δεν αισθανομαι ότι απλως επιβιώσαμε, αλλά νικήσαμε»

Μέγκαν: Ζω ένα παραμύθι
Η σχέση μου με τον Χάρι είναι καλύτερη από οποιοδήποτε παραμύθι έχετε για πριγκιπες έχετε διαβάσει. «Για μας τώρα εδώ είναι εδώ η αρχή»

Βόλτες με τον Αρτσι στην παραλία και ποδηλατάδες

Ο Χάρι τονίζει στην Όπρα πως η περσινή χρονιά τους πρόσφερε την ελευθερία τους και τον χρόνο να είναι μαζί και με τον γιό τους. «Το να κάνουμε ποδήλατο μαζί στην παραλία με τον γιό μου είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για μένα». Η αγαπημένη φράση του Άρτσι είναι «ενυδάτωση». Kαι όταν φεύγει κάποιος από το σπίτι φωνάζει «να οδηγείς με ασφάλεια».

«Η κίνηση του Χάρι μας έσωσε όλους»

Η Οπρα του θύμισε πως είχε πει προηγουμένως πως η Μέγκαν τον έσωσε από το «σύστημα». Και ο Χάρι απαντά πως «Χωρίς αμφιβολία, με έκανε να δω πράγματα που δεν έβλεπα». «Ο Χάρι μας έσωσε όλους και εμένα και τον Αρτσι, όταν πήρε την απόφαση να φύγουμε» συμπλήρωσε η Μέγκαν.

Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα

Σε αυτο το σημείο η Όπρα τον ρωτάει για τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σχέση τους. «Αγαπώ πολύ τον αδερφό μου, τον λατρεύω παρά τις φήμες και τις κακοήθειες για καυγάδες και πόλεμο μεταξύ μας. Σήμερα βρισκόμαστε σε απάσταση, αλλά πιστεύω ότι όλα τα γιατρεύει ο χρόνος». Με τον πατέρα μου ξαναμιλάμε μετά το επεισόδιο που δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, την εποχή της αποχώρησής μας από το Παλάτι».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Νεότερα Άρθρα

Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γέννηση του γιου της

HerNewskl

Τα βγάζει «όλα στη φόρα» η Britney Spears & δεν είναι η πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση με το νεογέννητο αγοράκι της

Her News