HerNews.gr
Ελλάδα

Survivor: Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε τελικά;

Spoiler – Survivor έδωσε σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο “Έλα Χαμογέλα”, με μία μικρή επιφύλαξη, σχετικά με το αν ο Πάνος Καλίδης αποχωρεί οικειοθελώς. Το τρειλερ, ωστόσο, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του πρωήν παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε για την συγκεκριμένη είδηση.«Έχω μάθει πως ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει 4 φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει». 

«Έχω μάθει πως ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει 4 φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει. Μου το διασταύρωσε και ο Κώστας ο Μισθοφόρος. Υπάρχει πιθανότητα στο αυριανό επεισόδιο να μην είναι. Από ότι έμαθα πιστεύει πως δεν του κάνει καλό στο προφίλ του να παραμένει στο παιχνίδι. Θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο. Με μια μικρή επιφύλαξη ξαναλέω, αλλά το έχω διασταυρώσει» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Εκτός του ότι ο Πάνος Καλίδης ενδέχεται να πρωταγωνιστεί στο αυριανό επεισόδιο και ο Τριαντάφυλλος  φαίνεται απομονωμένος απο τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στην κόκκινη ομάδα, μετά τις κατηγορίες περί δωροδοκίας.

«Τις τελευταίες μέρες είμαι τελείως μόνος και μιλάω μόνο στον εαυτό μου, στη θάλασσα και στις πέτρες, δεν μου μιλάνε σχεδόν όλοι, είμαι μόνος μου εδώ στη ζούγκλα εδώ στη θάλασσα. Ξέρουν εκεί έξω όλοι ότι δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα παίξω ηθοποιηλίκι. Πραγματικά έβαλα στοίχημα με τη γυναίκα μου… Θα το παλέψω και άλλο. Ο κόσμος είναι μαζί μου απλά», αναφέρει στο σχετικό τρειλερ. 

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεκίνησε η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης των σορών

HerNews ka

Μπόρις Κλέιμαν: «Δεν θέλει να φάει είναι θυμωμένος για τις κατηγορίες σε βάρος του» – Τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του

HerNews ka

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η «Μήδεια» που έπαιζε το «δράμα» της για μήνες – Όσα έλεγε σε media και δημοσιογράφους

Her News