HerNews.gr
Social News

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μεγάλη συναυλία στο Κάιρο, στο πλευρό του Amr Diab

Μια μοναδική εμπειρία στο Κάιρο για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετείχε σε μια μεγάλη συναυλία στο Κάιρο, στο πλευρό του πασίγνωστου Αιγύπτιου τραγουδιστή Amr Diab!

Ο Amr Diab είναι απο τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές, με μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, θεωρείται μάλιστα ο βασιλιάς της αραβικής ποπ μουσικής.

Η πρώτη της συναυλία για το 2021, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του instagram! Η παρουσία της ήταν εντυπωσιακή και με την ερμηνεία της πραγματικά καθήλωσε το κοινό.

Η γνωστή Make up Artist Ρία Κανακάρη, συνόδευσε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο ταξίδι της στην Αίγυπτό, όπου και επιμελήθηκε το μακιγιάζ της:

“Το μακιγιάζ και ο συνολικός καλοπισμός στην Αρχαία Αίγυπτο ήταν μια ολοκλήρη τέχνη. Εκτός απο το μακιγιάζ στο πρόσωπο, οι Αιγύπτιες έβαφαν τα νύχια, τις παλάμες, τις πατούσες,τόνιζαν τις φλέβες με μπλε χρώμα και έβαφαν ακόμη και τις θηλές του στήθους τους.
Όλο αυτό το έζησα από κοντά και είμαι πολύ χαρούμενη!Αυτήν την  εμπειρία ζωής θα την διηγηθώ στους μαθητές μου,που εκπαιδεύω στο επαγγελματικό μακιγιάζ!  Εζησα την εμπειρία  της τέχνης ,την κουλτούρα των Αιγυπτίων και την απίστευτη φιλοξενία τους !”
“Μαζί  με το κομμωτήριο GS HAIR LOUNGE by Glykeria Stouka και όλη την ομάδα δημιουργήσαμε στο Κάιρο την Ειρήνη Παπαδοπούλου ,σε μια μαγική συναυλία ( private event)με επώνυμους σταρ κ καλλιτέχνες του showbiz ! Ένα τέλειο λουκ για την εμφάνιση της . Γήινες μπρονζε αποχρώσεις με πολύ λάμψη! Ένα άψογο μακιγιάζ και μαλλιά το οποίο είναι  must τάση άνοιξη – καλοκαίρι ! “

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: “Oι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί”

HerNewskl

Ρόμπι Γουίλιαμς: Ανακαλεί τον χαρακτηρισμό «κλέφτες» για τους Έλληνες σε «ζεστούς και γενναιόδωρους»

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: Συγκλονιστικά εντυπωσιακή στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé του Παρισιού

Her News