HerNews.gr
Social News

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ανάρτηση του συντρόφου της τα λέει όλα!

Η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη έχουν σταθεί αφορμή για να ξεκινήσουν πολύ κακές φήμες καθώς κάποιοι ισχυρίζονται πως δεν είναι φίλοι αλλά έχουν κάτι παραπάνω… Οι δυο συμπαίκτες της μπλε ομάδας φαίνεται πως έχουν μια πολύ δεμένη σχέση και τα σχόλια ξεκίνησαν απο τον Αλέξη Παππά που την έχει κατηγορήσει στο παρελθόν ότι φλερτάρει με τον Νίκο και πως η σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια στην έξω ζωή θα αισθάνεται άσχημα. Ο λόγος για τον σύντροφο της, Αρκάδιο Σβολάκη.

Η σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη όλο αυτό το διάστημα προτιμά να μην πάρει θέση στα κακά σχόλια που επικραττούν και μέσα αλλά και έξω απο το παιχνίδι. Σήμερα, ωστόσο, στην εκπομπή “Πρωινό” στον ΑΝΤ1, συζητήθηκε πως ο Αρκάδιος Σβολάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την Άννα Μαρία, επιβεβαιώνοντας, έτσι, πως είναι δίπλα της και πως η σχέση τους εξελίσσεται μια χαρά.

Πιο αναλυτικά , ο Αρκάδιος Σβολάκης μοιράστηκε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από ένα μακρινό ταξίδι του στις Μαλδίβες με την Άννα Μαρία, αναφέροντας στη λεζάντα: “Δεν έχει σημασία σε ποια γωνία της γης είμαστε…”

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, έδωσε μια αποκλειστική πληροφορία, πως μάλλον έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον αγαπημένο της και έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο των κακών γλωσσών. Επομένως, μπορεί και το μοντάζ να μας μπερδεύει.. 

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς κατάλαβε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το άλλο της μισό – «Όταν δύο ολόκληρα συναντιούνται…»

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: «Χαζεύω κάποια accounts και μπαίνω στη σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό»

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ» – Η απάντηση στα μηνύματα που δέχτηκε για τις φωτιές στη Σαρωνίδα

HerNews ka